Vrkoče priniesli Vlhovej bedňu, budú aj v nedeľu? Štartová listina je známa

Pravda | 07.01.2023 18:10
Petra Vlhová s copíkmi. Foto:
Petra Vlhová s copíkmi.
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová odštartuje do nedeľného obrovského slalomu v Kranjskej Gore s rovnakým číslom 4 na kombinéze, rovnako ako v sobotu. Rozhodlo o tom večerné žrebovanie čísel v dejisku Svetového pohára.

V sobotu sa okrem vynikajúcej jazdy v 2. kole a tretím miestom Vlhová predviedla aj s novým účesom. Spod prilby a neskôr šiltovky jej vykúkali vrkoče. „Tie mi včera urobila Ivanka, moja fyzioterapeutka. Mala som to aj minulý rok, ale nikdy nie na pretekoch. Asi si ich dnes rozpustím a uvidíme, či si ich opäť dám zajtra,“ prezradila Vlhová.

Počas prvého obrovského slalomu v Kranjskej Gore nový look Vlhovej k pódiovému umiestneniu pomohol, tak prečo to meniť?

Petra Vlhová v Kranjskej Gore. Čítajte viac Famózne kolo Vlhovej. Zlepšila sa o tri miesta a vybojovala pódium

Každopádne s číslom 1 odštartuje v nedeľu o 9.30 h vedúca pretekárka Svetového pohára, Američanka Mikaela Shiffrinová. Pred Slovenskou sa na trať dostanú ešte s dvojkou Marta Bassinová a s trojkou Tessa Worleyová.

Nečakaná víťazka sobotného obrovského slalomu, Kanaďanka Valerie Grenierová pôjde na trať s desiatkou, keďže napriek triumfu jej stále patrí pozícia v druhej výkonnostnej skupine.

Vlhovej oslavy pódia v Kranjskej Gore Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Petre Vlhovej patrilo po 1. kole obrovského...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ