Prekazí Vlhová Shiffrinovej dominanciu? Štartové čísla sú známe

Pravda | 27.11.2022 09:00
Finland Alpine Skiing World Cup Foto: ,
Uvidíme v cieli slalomu v Killingtone na pódiu opäť Petru Vlhovú aj Mikaelu Shiffrinovú?
Pred týždňom nemala americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová vo fínskom Levi konkurenciu, keď ovládla oba slalomy Svetového pohára. Petra Vlhová skončila dvakrát na treťom mieste. Obe rivalky sú najväčšími favoritkami na triumf aj v Killingtone.

Potvrdzujú to aj stávkové kancelárie, keďže najnižšie kurzy sú vypísané práve na duo najlepších lyžiarok posledných sezón Svetového pohára.

Jasnou favoritkou je Shiffrinová s kurzom 1,81 ku jednej, za ňou nasleduje Slovenka (4,05 ku 1). S výrazným odstupom je za nimi Wendy Holdenerová (9,30 ku 1) a Anna Swennová-Larssonová (9,40 ku 1).

740374982 Čítajte viac Škoda chýb v 2. kole. Vlhová tesne za pódiom, Shiffrinová zlyhala

Po včerajšom obrovskom slalome môže mať slovenská lyžiarka pred Shiffrinovou psychicky navrch. Vlhová totiž obsadila v Killingtone 4. miesto, keď jej pódiové umiestnenie uniklo o necelé tri desatiny sekundy.

Na druhej strane Američanke nevyšlo na domácej trati ani jedno kolo, obsadila až 13. pozíciu so stratou 1,40 sekundy na víťaznú Laru Gutovú Behramiovú.

Vlhová pôjde na trať nedeľného slalomu (od 16.15 h) s číslom 4, Shiffrinová odštartuje s číslom 2. Ako prvá sa spustí na trať 1. kola Rakúšanka Katharina Liensbergerová.

Svetové lyžiarky bez kombinéz Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Corinne Suterová - Švajčiarsko
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ