Prvé dni Sagana v USA. Autogramy v obchode a tréning s Ossom

Pravda | 17.05.2022 10:30
3. Sagan Foto: ,
3. Peter Sagan (Slovensko/TotalEnergies) - 5 500 000 eur.
Trojnásobný majster sveta Peter Sagan začal prípravu na júnové podujatie Okolo Švajčiarska a júlovú Tour de France.

Sagan odcestoval koncom minulého týždňa na takmer mesiac trvajúce sústredenie v americkom Utahu. Spoločnosť mu robí aj dlhoročný tímový kolega Daniel Oss.

Práve s ním absolvoval prvé tréningové kilometre na cestách v okolí Utahu, s čím sa pochválil na sociálnej sieti.

„Pekná včerajšia tréningová jazda s mojím tímovým kolegom a dobrým kamarátom Danielom Ossom. Odkrúcame si kilometre v Utahu,“ napísal na Instagrame Sagan.

Hviezda francúzskeho tímu TotalEnergies sedela naposledy na bicykli v súťažnom pelotóne 6. apríla. Na podujatí Circuit Cycliste Sarthe – Pays de la Loire vtedy odstúpil Sagan z druhej etapy.

Peter Sagan. Čítajte viac Sagan sa pripomenul vo videu. Peťo a na toto nemáš v tíme ľudí?

Nasledovali týždne lekárskych vyšetrení, ktoré mali diagnostikovať zdravotné problémy, s ktorými sa Slovák borí de facto od začiatku aktuálnej sezóny.

Okrem samotného tréningu stihol Sagan v USA navštíviť aj svoj obľúbený obchod, v ktorom rozdal zákazníkom a zamestnancom aj zopár autogramov.

Slovenský reprezentant by sa mal v plnej sile ukázať od 12. júna na týždňových etapových pretekoch Okolo Švajčiarska a od 1. júla štartuje najslávnejšie podujatie sveta, Tour de France.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ