Opitá za volantom, s malými deťmi v aute. Slávna brankárka má ďalší problém

TASR | 02.04.2022 15:08
Hope Solová Foto:
Hope Solová na archívnej snímke.
Dvojnásobná olympijská víťazka vo futbale Hope Solová čelí obvineniam zo šoférovania pod vplyvom alkoholu, ohrozovania detí a odporu pri zatýkaní.

Bývalú americkú brankárku zadržali v meste Winston-Salem v Severnej Karolíne.

Údajne bola na parkovisku vyše hodinu omdletá za volantom naštartovaného automobilu, v ktorom mala na zadných sedadlách svoje dvojročné dvojičky.

Hope Solová Čítajte aj Kritika Solovej. Po urážkach Švédok jej dala spoluhráčka lekciu slušnosti

Štyridsaťročná Solová sa vyjadrila na sociálnej sieti twitter prostredníctvom právnych zástupcov:

„Hope nemôže hovoriť o situácii, ale chce dať všetkým vedieť, že jej deti sú jej život. Okamžite ju prepustili a momentálne je doma so svojou rodinou. Okolnosti sú miernejšie, než napovedajú pôvodné obvinenia. Teší sa na príležitosť obhájiť sa.“

Hope Solová - na trávniku i mimo neho Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Hope Solová s trofejou pre najlepšiu brankárku...

Američanka mala problémy so zákonom už v roku 2014, keď ju obvinili z napadnutia dvoch príbuzných. Trvala na svojej nevine a obvinenia definitívne stiahli v roku 2018.

Solová získala s hráčkami USA zlaté medaily na OH 2008 aj 2012, v roku 2015 pomohla k zisku titulu majsteriek sveta (bilancia na MS 1–1–1). Informovala o tom agentúra AFP.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk