Šéf parlamentu Kollár o Vlhovej: Dáva nám možnosť zabudnúť na všetko

TASR | 19.03.2022 19:09
Boris Kollár na finále Svetového pohára v... Foto: ,
Na snímke poslankyňa NR SR Romana Tabak (OĽaNO), predseda parlamentu SR Boris Kollár (Sme rodina) a nezaradený poslanec Ján Krošlák počas druhého kola vo finále slalomu žien Svetového pohára v alpskom lyžovaní.
Okrem členov fanklubu a ďalších fanúšikov prišiel Petru Vlhovú na finále Svetového pohára podporiť aj Boris Kollár.

Slovenská lyžiarka získala už v predstihu malý glóbus a sezónu v slalome zakončila v sobotných pretekoch tretím miestom: „Je veľmi málo vecí, na ktoré môžeme byť my Slováci hrdí. Nedávno nám urobili radosť hokejisti a teraz Peťa,“ uviedol Kollár.

Podľa šéfa parlamentu teraz prežívame ťažkú dobu. Po dvoch rokoch zápasenia s koronavírusom zúri teraz vojna na Ukrajine a boríme sa s veľkou infláciou.

Petra Vlhová Čítajte viac Vlhová: Musela som si upratať ľudí okolo seba. Teraz sa mi žije ľahšie

„Všetko na nás dolieha a toto je také naše slnko, ktoré nám dáva možnosť zabudnúť na všetko. Petra nás zomkla a dáva nám pocit hrdnosti,“ skonštatoval.

Predseda parlamentu má k lyžovaniu blízko, dokonca sa mu aj venoval ako dieťa: „Ja som kedysi ako malý chlapec pretekal v Červenej hviezde Bratislava. Lyžujem dobre, ale teraz si musím dávať pozor a nesmiem spadnúť, keďže som mal zlomený stavec,“ zdôraznil.

Petra Vlhová s malým glóbusom po finálovom slalome Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
2. Petra Vlhová (Slovensko) - 3,2/1.

V dejisku zjazdárskeho finále je aj poslanec Národnej rady a bývalý tenisový reprezentant Ján Krošlák. „V tomto sme výnimoční, že sa vďaka športu vieme spojiť. Je mi ľúto, že to nedokážeme aj v iných vecia,“ povedal Krošlák.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ