Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Federer mal najlepšie podanie, Nadal topspin... A Djokovič? Tenisový génius povedal nahlas, čo si myslí

Rick Macci má jednu z najbystrejších myslí v tenise a keď nedávno tweetoval svoje myšlienky o veľkej trojke, vyzdvihol prednosti každého z tria Roger Federer, Rafael Nadal a Novak Djokovič.

08.11.2023 13:30
Rick Macci Foto:
Rick Macci, slávny tenisový tréner.
debata (3)

Práve oni traja sú často považovaní za najlepších, ktorí kedy hrali túto hru. Vyhrali ohromujúci počet trofejí a dlho dominovali tomuto športu.

Otázka, kto je najlepším tenistom v histórii, viedla mnoho rokov k nezhodám medzi tenisovými fanúšikmi. Od odchodu Federera do dôchodku v roku 2022, Nadal ho zrejme bude nasledovať na budúci rok, zostane Djokovič potenciálne posledným aktívnym mužom zo slávneho tria.

Zdá sa, že diskusia o tom, kto je najlepším hráčom všetkých čias, má takmer zo všetkých strán jednomyseľné vyhlásenie – Djokovičovo meno je v posledných mesiacoch na perách každého, kto niečo vo svete tenisu znamená.

Novak Djokovič Čítajte viac Na Djokoviča pomaly prestávajú existovať slová. Cez víkend odložil frázy a pred svetom obnažil svoju tenisovú dušu

Djokovič prekonal svojich dvoch najväčších rivalov v mnohých tenisových metrikách, vrátane veľkých titulov, ktorých vlastní 70 (24 z nich má nálepku grandslamový, najviac spomedzi všetkých hráčov).

Macci, ktorý v minulosti trénoval päť bývalých svetových jednotiek vrátane Sereny Williamsovej, technicky rozobral, čím je každý hráč výnimočný.

Americký tréner poznamenal, že Federer mal najlepšie podanie zo všetkých troch, zatiaľ čo Nadal mal najlepší topspin. Pri odkaze na Djokoviča Macci uviedol, že mal najlepšiu kariéru.

Stefan, Tara a Jelena. Alebo šťastní Djokovičovi Fotogaléria - 42 fotiek Všetky fotky
Fotografie Novaka Djokoviča a jeho v New Yorku...

„Z veľkej trojky mal najlepšie podanie Federer. Nadal mal najlepší topspin. Novak Djokovič mal najlepšiu kariéru,“ povedal.

Minulý týždeň vyhral Djokovič svoj 40. titul Masters 1000 v Paríži v hale Bercy a aj keď hodiny na jeho dlhej kariére pomaly začínajú tikať, neprejavil žiadnu laxnosť ani obavy o svoje zdravie. Aj naďalej zostáva meradlom tenisovej kvality.

Tenisové hviezdy po rokoch... Spoznali by ste ich? Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
25, či 30 rokov je veľa aj málo. V živote...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Roger Federer #Novak Djokovič #Rick Macci