Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nahnevaný Sinner. Organizátori Masters v Paríži chceli po ňom druhý zápas za 12 hodín. Talian sa zbalil a odišiel

Taliansky tenista Jannik Sinner sa odhlásil z turnaja ATP v Paríži ako formu protestu voči konaniu organizátorov podujatia. Podľa webu tennisworldusa.org chcel 22-ročný talent týmto rozhodnutím poukázať na nespokojnosť s nahusteným programom počas turnaja.

03.11.2023 15:08
Jannik Sinner Foto:
Jannik Sinner.
debata (4)

Sinner v noci zo stredy na štvrtok o 2.37 h miestneho času spečatil postup z 2. kola dvojhry mužov, Američana Mackenzieho McDonalda zdolal 6:7 (6), 7:5, 6:1.

O necelých dvanásť hodín neskôr, teda vo štvrtok popoludní, mal podľa organizátorov nastúpiť na duel osemfinálového 3. kola proti Austrálčanovi Alexovi de Minaurovi. To sa stretlo s hnevom Sinnera a Talian sa rozhodol odstúpiť z turnaja.

Dominika Cibulková Čítajte viac Cibulková sa dala na vážny boj. Vraví, že sa opäť chce páčiť sama sebe a zhodiť 22 kilogramov

Krátko po stretnutí proti McDonaldovi taliansky tenista povedal, že preňho bolo náročné nastúpiť na duel po polnoci a potešilo ho, že sa v Paríži našli fanúšikovia, ktorí zostali na tento neskorý nočný zápas.

Sinner tvrdí, že aj keď už nepokračuje vo francúzskej metropole, maximálne sa koncentruje na blížiaci sa turnaj ATP Finals v talianskom Turíne, ktorý sa uskutoční od 12. do 19. novembra.

Tenisové hviezdy po rokoch... Spoznali by ste ich? Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
25, či 30 rokov je veľa aj málo. V živote...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #ATP #masters #Janik Sinner