Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Srdcervúce slová legendárneho Samprasa. Je ťažké sa na to pozerať, prehovoril o rakovine manželky

Bývalý najlepší tenista sveta Pete Sampras sa podelil s fanúšikmi o smutnú správu. V srdcervúcom vyhlásení prezradil, že jeho manželka Brdigette Wilsonová má rakovinu.

01.11.2023 11:55
Pete Sampras a Bridgette Wilsonová Foto:
Britgette Wilsonová s Petom Samprasom na sklonku jeho tenisovej kariéry.
debata (5)

Víťaz 14. grandslamových turnajov, ktorý sa málokedy verejne prezentuje na verejnosti, uviedol, že je ťažké sa pozerať na chorobu, ktorú prekonáva bývalá hollywoodska herečka a matka jeho dvoch detí. Koncom minulého roka jej diagnostikovali rakovinu vaječníkov.

52-ročný využil na informovanie twitterové konto ATP Tour, v ktorom požiadal o modlitby a pozitívne myšlienky pre jeho manželku. Priznal, že Wilsonová s chorobou bojuje od vlaňajšieho decembra, postúpila operáciu a chemoterapiu.

Arina Sobolenková Čítajte viac Kurt v areáli hotela, hrbole na dvorci. Hviezdy kritizujú Turnaj majsteriek: Nepripravené

„Ako väčšina vie, som dosť tichý a súkromie si strážiaci človek. Uplynulý rok bol však pre moju rodinu mimoriadne náročný a rozhodol som sa podeliť o to, čo sa deje,“ napísal v príspevku Sampras.

Wilsonová pokračuje v cielenej liečbe a bývalý tenista vyjadril hrdosť na správanie synov Christiana a Ryana v náročných chvíľach. Pochválil ich za to, akí sú silní pri podpore oboch rodičov.

„Bolo úžasné vidieť našich chlapcov, ako vystupujú a sú veľkou oporou pre Bridgette, mňa a jeden pre druhého. Bolo inšpirujúce sledovať, ako je Bridgette počas toho všetkého neuveriteľnou mamou a manželkou.“

Serena Williamsová a Aryna Sabalenková. Čítajte viac Falošná a hlúpa pani Williamsová. Serena sa vyvŕšila na Sabalenkovej, pohnevala si fanúšikov aj známeho novinára

Sampras ďalej uviedol že sa naučil, že je veľmi dôležité získať podporu okolia obzvlášť v prípadoch, o ktorých je veľmi ťažké hovoriť. „Ukončím príspevok pokornou prosbou o dobré myšlienky a modlitby pre našu rodiny, Bridgette sa naďalej darí na svojej ceste uzdravovania.“

Wilsonová je bývalá hollywoodska herečka, ktoré účinkovala napríklad vo filmoch Billy Maddison, Posledný akčný hrdina či Viem, čo ste robili minulé leto. V roku 1990 získala titul Miss Teen USA.

Rok bez tenisu. Federerovci si ho užili naplno Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Ako vyzeral rok Rogera Federera na tenisovom...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #Pete Sampras #Bridgette Wilsonová