Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stachovskij zverejnil súkromné správy so Srbmi. Kruto sa hádali kvôli vojne

Bývalý ukrajinský tenista Serhij Stakhovskij patrí momentálne medzi veľkých influencerov v tejto komunite. Zasadzuje sa o to, aby o krivdách na ukrajinskom ľude po ruskej invázii vedel celý svet, ale aj za to, aby ruskí tenisti neštartovali na prestížnych podujatiach.

02.12.2022 11:30
Tipsarevič, Stachovskij, Trocký Foto:
Bývalí tenisti sa cez mobilné zariadenia do seba poriadne pustili. Stachovskij súkromnú komunikáciu zverejnil.
debata (14)

Neprekvapí teda, že nebol nadšený, keď Srbi – Janko Tipsarevič a Viktor Troicki – prijali účasť na ruskom podujatí v Petrohrade. Vo štvrtok kyjevský rodák zverejnil snímky zo svojho mobilu a verejnosti podhodil úryvky z rozhovoru s bývalými srbskými tenisovými hviezdami Tipsarevičom a Troickim.

Na sociálnych sieťach sa mi za to dostalo veľa kritiky.

V Petrohrade sa koná podujatie o Trofej severnej Palmýry 2022. Účinkujú tam najmä ruskí hráči ako Aslan Karacev, Nikolaj Davydenko, Jevgenij Donskoj, Anastasia Potapovová, Anastasia Myškinová, Svetlana Kuznecoovová či Jelena Vesninová.

Na turnaji sa zúčastňujú aj neruskí hráči Tipsarevič, Troicki, Laslo Djere, Marton Fucsovics, Pedro Martinéz alebo Julia Putincevová.

Stachovskij poslal Tipsarevičovi a Troickému nahnevané sms správy. „Som sklamaný Victor, že ťa vidím v Rusku. Ale myslím si, že za peniaze sa dá kúpiť všetko,“ znel Stachovského odkaz Troickému.

Troicki odpovedal: „Byť v krajine mojich starých rodičov je na nezaplatenie! Si instagramový klaun, ktorý si mýli peniaze s politikou. Nemá to nič spoločné s vojnou, ale keď to už spomínaš, ja a moja krajina sme si prešli všetkými problémami a nikdy sme od nikoho nedostali žiadnu podporu!“ odpovedal Srb, ktorý pripomenul rok 1999, kedy vojská NATO bombardovali Belehrad.

„Tak prosím ťa, drž už hubu,“ dodal Troicki.

Vo svojom odkaze Jankovi Tipsarevičovi zasa Stachovskij napísal: „Som sklamaný Janko, veľmi ma sklamalo, že ťa vidím v Rusku. Myslím, že peniaze sú nad morálkou. Je to tvoja voľba.“

Aj Tipsarevič odpovedal dôrazne: „Naozaj? A čo poviete na toto pán instagramový bojovník za slobodu?“

„Bojkotovali ste vy alebo niekto z vašich rodinných príslušníkov v akejkoľvek funkcii, keď sily NATO pred 20 rokmi bombardovali moju krajinu, moju rodinu a môj ľud?“

Stachovskij potom ukončil rozhovor sarkastickým odkazom, aby si to užil aj s peniazmi."

Najúspešnejšie tenistky v roku 2022 + top Slovenka Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
15. Paula Badosová - Španielsko
Prémie v roku...
14 debata chyba
Viac na túto tému: #Viktor Troicki #Janko Tipsarevič #Serhij Stachovskij