Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Desivý pohľad na šampióna. Čo sa dialo s Djokovičom?

Srbský tenista Novak Djokovič uspel aj v treťom vystúpení na turnaji majstrov v Turíne. V piatkovom súboji proti Daniilovi Medvedevovi svojich fanúšikov nielen potešil, ale aj vydesil.

19.11.2022 16:42
Novak Djokovič Foto: ,
Unavený Novak Djokovič.
debata (11)

Srbský tenista zdolal ruského hráča v červenej skupine 6:3, 6:7 (5), 7:6 (2). Dnes postúpil do finále po tom čo zdolal Američana Taylora Fritza 7:6 (5), 7:6 (6).

V nedeľu zabojuje o rekordný šiesty titul na záverečnom podujatí sezóny proti Casperovi Ruudovi. Ten v druhom semifinále ako nasadená trojka zdolal šestku „pavúka“ Rusa Andreja Rubľova hladko 6:2, 6:4.

Viac ako trojhodinový duel proti Medvedevovi oboch hráčov poriadne vyšťavil. Djokoviča natoľko, že ho pri prestávke po druhom sete zastihla triaška. Okrem toho viackrát počas zápasu viditeľne bojoval so svojim telom.

Tridsaťpäťročný tenista však odmietol duel vzdať a nakoniec ho doviedol do zdarného konca.

"Mal som voľno medzi úvodnými zápasmi. Cítil som sa úplne čerstvý. Bol som nervózny, lebo ma čakal top hráč a veľký súper ostatných rokov.

Taký zápas chcete vyhrať bez ohľadu na istý postup do semifinále. Neexistuje limit, celé je to o hlave.

Fyzické vyčerpanie ovplyvňuje vašu hru. Vidí to aj súper a chce vás doraziť. Presne to sa stalo. Najväčšiu bitku však absolvujete sami so sebou," uviedol Djokovič.

Najúspešnejší tenisti histórie Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Boris Becker - Nemecko
76,91 percent
713...

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič