Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Svetová jednotka v Paríži skončila. Djokovič suverénne do semifinále

Do semifinále turnaja ATP 1000 v Paríži postúpil prekvapujúco Dán Holger Rune. Proti svetovej jednotke Carlosovi Alcarazovi vyhral prvý set 6:3 a v tajbrejku druhého viedol 3:1, keď Španiel duel vzdal pre zranenie.

04.11.2022 18:56 , aktualizované: 21:14
735306583 Foto:
Carlosa Alcaraza zradilo v Paríži vlastné telo.
debata (2)

Ešte pred spomínaným tajbrejkom v druhom sete si Španiel vyžiadal lekárske ošetrenie, ktoré sa týkalo jeho brušného svalstva. Po štyroch loptičkách však usúdil, že je nemožné ďalej pokračovať.

„Ide o brušný sval Na konci druhého setu som začal cítiť bolesti, ktoré sa postupne stupňovali, preto som sa radšej rozhodol zápas skrečovať,“ uviedol víťaz US Open pre akreditované médiá.

09 Emma Raducanu Instagram Čítajte viac Ťaží z krásy? Prehrala viac duelov, ako vyhrala. No zarobila kráľovsky

Obhajca parížskeho titulu Srb Novak Djokovič si v pozícii nasadenej šestky poradil s Talianom Lorenzom Musettim hladko 6:0, 6:3.

Do semifinále ide aj kanadský tenista Felix Auger-Aliassime. Vo štvrťfinále zdolal ako nasadená osmička šestnástku „pavúka“ Američana Francesa Tiafoea 6:1, 6:4.

dvojhra – štvrťfinále:
Novak Djokovič (Srb.-6) – Lorenzo Musetti (Tal.) 6:0, 6:3, Holger Rune (Dán.) – Carlos Alcaraz (Šp.-1) 6:3, 6:6 (3:1) – skreč, Felix Auger-Aliassime (Kan.-8) – Frances Tiafoe (USA-16) 6:1, 6:4

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Carlos Alcaraz #Holger Rune #ATP 1000 Paríž