Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prvý deň MS, prvé prekvapenie. Svetová dvojka padla s Bieloruskou

Tuniskej tenistke Ons Jabeurovej nevyšiel debut na MS WTA Tour. Nasadenú dvojku podujatia a druhú hráčku svetového rebríčka v americkom Forth Worthe zdolala Bieloruska Aryna Sabalenková 3:6, 7:6 (5), 7:5.

01.11.2022 09:08
WTA Finals Tennis Foto: ,
Aryna Sabalenková získala v úvode MS WTA Tour cenný skalp svetovej dvojky.
debata (3)

Bieloruská tenistka nezaznamenala v roku 2022 oslnivé výsledky, no v pozícii sedmičky turnaja Tunisanku zdolala tretíkrát v štvrtom meraní síl.

„Toto bolo moje najväčšie víťazstvo v sezóne. Obzvlášť, ak som sa na kurte spočiatku necítila dobre. Loptičky sa mi zdali pomalé, nerozumela som, čo sa deje,“ tešila sa podľa AFP Sabalenková.

Do zápasu sa vrátila po dramatickom tajbrejku, po ktorom vyrovnala na 1:1 na sety. „V druhom sete som sa upokojila a snažila sa prísť na to, čo sa dá s týmto stretnutím urobiť. Nejakým zázrakom sa mi ho podarilo vyhrať,“ uviedla Sabalenková.

Collage Maker-31-Oct-2022-01.26-PM Čítajte viac Dcéra českej legendy aj hriešnica z Ruska. Tieto krásky lákajú najviac

Aj v druhom stretnutí skupiny Nancy Richeyovej uspela nižšie nasadená hráčka. Päťka podujatia Maria Sakkariová z Grécka zvíťazila nad domácou trojkou Jessicou Pegulovou po dvoch tajbrejkoch.

Svoju bilanciu proti nej vylepšila na 4:2. „Nikdy to proti nej nie je jednoduché a práve v tejto dobe má mimoriadne sebavedomie. Napriek tomu som tuho bojovala a verila svojej hre,“ skonštatovala Grékyňa.

MS WTA Tour v americkom Forth Worthe:
skupina Nancy Richeyovej
Maria Sakkariová (Gréc.-5) – Jessica Pegulová (USA-3) 7:6 (6), 7:6 (4), Aryna Sabalenková (Biel.-7) – Ons Jabeurová (Tun.-2) 3:6, 7:6 (5), 7:5

Top tenistky na galavečere pred WTA Finals Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Arina Sabalenková.
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Ons Jabeurová #Aryna Sabalenková #MS WTA Tour 2022