Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

S deťmi tenistov sa roztrhlo vrece. Čo to má spoločné s Melbourne?

Prvý grandslam sezóny, Australian Open, sa už dlho prezýva Happy Slam. Po tom, čo sa prvými potomkami pochválili Rafael Nadal, Daniil Medvedev a Gael Monfils dostáva tento názov nový význam.

16.10.2022 15:45
Austrália tenis Australian Open muži semifinále Foto: ,
Aréna Roda Lavera v Melbourne počas Australian Open.
debata

Ako napísal britský Express, fanúšikovia si tento októbrový baby-boom ihneď spojili s Australian Open. V sobotu cez sociálne siete oznámili narodenie prvých detí Medvedev aj Monfils.

O týždeň skôr ich „predbehol“ rekordér v počte grandslamových titulov Rafael Nadal. A práve na diskusiách pod príspevkami hrdých otcov sa objavili teórie fanúšikov o šťastnom grandslame.

Renáta Jamrichová. Čítajte viac Správa o repre ju asi nakopla. 15-ročný talent z Trnavy získal dva tituly

Októbrové pôrody totiž korelujú s tým, že deti boli takmer s istotou počaté počas prvého grandslamového podujatia roka. Do tejto partie možno zaradiť aj Novaka Djokoviča, ktorý privítal prvého syna v októbri 2014.

Pôvodnú prezývku štatný slam dal turnaju Roger Federer z jednoduchého dôvodu: hráči turnaj kvôli teplému počasiu a vrúcnym fanúšikom jednoducho milovali.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Australian Open #Happy Slam