Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bodyguardi boli v strehu. Djokovičov nápad v Astane ich asi nepotešil

Bývalý najlepší hráč sveta Novak Djokovič štartuje tento týždeň na turnaji Astana Open v Kazachstane, kde si organizátori dávajú záležať na jeho bezpečnosti. A v tomto prípade to možno až prehnali.

06.10.2022 08:00
Novak Djokovič. Foto: ,
Novak Djokovič si užíva pozornosť fanúšikov.
debata (3)

Pred prvým zápasom si chcel Djokovič ráno zabehať v okolí Národného tenisového centra v Asatne. A to znamenalo menšie manévre v radoch bezpečnostnej služby.

Predpoludňajšie prevetranie totiž Djokovič absolvoval v spoločnosti asi desiatich bodyguardov, ktorí museli celú trasu absolvovať so srbským tenistom.

Na závere videa je vidieť, ako za Srbom a bezpečnostnou službou utekajú nadšené deti naháňajúce trénujúci ikonu svetového tenisu.

Djokovič je známy tým, že prekvapuje obyvateľov mesta, kde práve nastupuje na turnaji. Raz ho v austrálskom Brisbane videli meditovať v parku, minulý týždeň sa nečakane objavil na pláži v Tel Avive.

A ranné prevetranie sa Djokovičovi zjavne pomohlo. V 1. kole turnaja v Astane si za 61 minút poradil s Čiľanom Cristianom Garinom 6:1, 6:1.

Ako sa zmenili tenistky z tínedžeriek na ženy Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Mandy Minellová - Luxembursko
Zástupkyňa...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #bodyguardi #Astana Open