Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľký škandál. Tenistka obvinila trénera, že ju tri roky znásilňoval

50-ročný Pierre Bouteyere bol obvinený zo znásilnenia a sexuálneho napadnutia Francúzky Fiony Ferrovej v čase, keď mala ešte len 15 rokov.

03.09.2022 10:07
Fiona Ferrová Foto:
Fiona Ferrová mala byť znásilňovaná od svojich 15 rokov.
debata (14)

Zdroje z francúzskej justície potvrdili agentúre AFP, že Bouteyre mal zločiny páchať v rokoch 2012 až 2015 v čase, keď mala Ferrová 15 až 18 rokov.

Bývalý tréner elitnej tenistky Alize Cornetovej bol podľa vyjadrení prokuratúry obvinený z dvoch porušení zákona: zo znásilnenia maloletej osoby a zo sexuálneho napadnutie maloletej osoby staršej ako 15 rokov.

US Open Tennis Čítajte viac Dojímavé slová legendy: Nebola by Serena, keby nebola Venus

Ferrová má v súčasnosti už 25 rokov a patrí jej 259. miesto vo svetovom rebríčku WTA. Minulý týždeň sa predstavila aj v kvalifikácii na grandslamový US Open, v ktorej neuspela.

Bouteyere bol v začiatkoch jej kariéry jej osobným trénerom a cestoval s ňou na všetky turnaje. Právnik trénera sa vyjadril, že v tomto prípade išlo o milenecký pomer a k žiadnemu nátlaku neprišlo.

Osobnosti politiky a šoubiznisu na US Open Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Lindsey Vonnová - bývalá americká zjazdová...

„Je to príliš vážna téma na to, aby som sa jej venovala počas turnaja. Veľmi ma to ovplyvňuje a možno aj to je jeden z dôvodov, prečo v noci nespím. Posielam Fione obrovskú podporu,“ odkázala Cornetová na diaľku svojej krajanke.

Samotná Ferrová v piatok na Instagrame oznámila, že nikdy nesúhlasila so sexuálnym kontaktom s Bouteyerom, že verí v justičný systém a že už sa k tejto téme nebude viac vyjadrovať.

Red Bull 400 - nepoužívať Dávame do pozornosti SÚŤAŽ: Prekonaj sám seba na Red Bull 400 a vyhraj skvelé ceny

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #škandál #znásilnenie