Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

US Open bude bez Djokoviča. Srb nechal emotívny odkaz fanúšikom

Trojnásobný newyorský šampión Novak Djokovič nie je zaočkovaný proti ochoreniu COVID-19 a vakcinácia je podmienkou vstupu do USA.

25.08.2022 16:54
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič.
debata (92)

Necelé dve hodiny pred žrebom US Open Djokovičovo meno už nefigurovalo na zozname prihlásených hráčov. Djokovič svoju neúčasť potvrdil aj na sociálnej sieti.

„Bohužiaľ, nebudem môcť cestovať do New Yorku na US Open. Ďakujeme fanúšikom za správy plné lásky a podpory,“ napísal Djokovič s tým, že poprial veľa šťastia všetkým svojim konkurentom.

„Naďalej si udržiavam formu a optimizmus a teším sa na nové súťaže. Uvidíme sa čoskoro,“ dodal Srb. napísal Novák.

Djokovič už dávnejšie vyhlásil, že sa nenechá zaočkovať, aj keď mu to bráni hrať na turnajoch. Nezaočkovaní cudzinci podľa zákona nemôžu pricestovať do Kanady alebo USA.

Fruhvirt tenis česko Čítajte viac Nová Kurnikovová? Česká hviezdička je generačný talent

V auguste sa Djokovič už odhlásil z turnaja ATP Masters 1000 v Cincinnati. V januári Srb nemohol obhajovať titul na Australian Open.

Neuspel totiž na federálnom súde v Melbourne s odvolaním sa proti opätovnému zrušeniu jeho víza, ktoré nariadil austrálsky minister pre imigráciu Alex Hawke. Vtedajšieho Lídra svetového rebríčka ATP následne deportovali z krajiny.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

92 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #US Open #Novak Djokovič