Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude Nadal myslieť na tenis? Jeho tehotná manželka má problémy

Kým Rafael Nadal finišuje s prípravou na posledný grandslam sezóny v New Yorku, jeho životná partnerka bola na Malorke prijatá na súkromnú kliniku v 31. týždni tehotenstva.

25.08.2022 07:30
562478905 Foto:
Rafael Nadal s manželkou Mery Perellóvou.
debata

Podľa informácii Diario de Mallorca by mohla Mery Perellóvá podstúpiť na odporúčanie lekárov v najbližších dňoch bližšie nešpecifikovanú operáciu. Pár očakáva narodenie prvého potomka v októbri.

33-ročná Perellóvá bola prijatá na súkromnú kliniku v pondelok a má byť obklopená najbližšou rodinou. Navštíviť ju bola aj Maribel Nadalová, tenistova sestra a veľká kamarátka jeho manželky.

15. Angelique Kerberová Čítajte viac Bývalá svetová jednotka príde o US Open. Je tehotná

Nadala zastihli nepríjemné správy z domova v New Yorku, kde už v pondelok odštartuje posledný grandslamový turnaj sezóny US Open. Vo štvrtok sa tam uskutoční žrebovanie 1. kola dvojhry mužov aj žien.

Podľa periodika Marca nie je známe, či tieto udalosti môžu narušiť, či dokonca zmeniť Nadalove plány v súvislosti s US Open. V stredu sa mal zúčastniť na charitatívnom podujatí pre Ukrajinu v rámci iniciatívy „Tenis hrá za mier“.

Najväčšie škandály v tenisovej histórii Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Nikolaj Davydenko - Rusko, 2. augusta 2007...

Nadal priznal tehotenstvo manželky po svojom víťazstve na Roland Garros koncom mája. Tenista sa nikdy netajil plánom, že si v dohľadnej dobe chce založiť rodinu.

V jednom z rozhovorov prezradil, čo by jeho potomkovia mali robiť. „Chcem aby športovali a je úplne jedno, čo by robili. Myslím si, že takéto aktivity im pomáhajú rásť a budovať hodnoty ako sú kamarátstvo, snaha či rešpekt a pre mládež sú dobrým výchovným modelom,“ uviedol Nadal.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #US Open #New York #Rafael Nadal