Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozlúčkový turnaj Sereny. Ceny lístkov v New Yorku vystrelili

Už po 21. krát sa Serena Williamsová predstaví na grandslamovom US Open. Jej oznámenie, že pôjde o posledný turnaj jej úspešnej kariéry, zatriaslo cenou vstupeniek.

16.08.2022 18:30
Cincinnati Serena Williams Foto: ,
Serena Williamsová hrala po prvýkrát na US Open ešte v roku 1999.
debata

Práve na hlavnom dvorci areálu vo Flushing Meadows vybojovala Williamsová v roku 1999 svoj prvý grandslamový titul. Vo finále vtedy zdolala Martinu Hingisovú 6:3, 7:6.

Teraz tam jedna z najúspešnejších tenistiek histórie ukončí kariéru. V nej získala 73 titulov, z toho 23 na grandslamových turnajoch a 319 týždňov jej patrila pozícia svetovej jednotky.

Montreal Tennis Čítajte viac Čo si to povedal? Medvedev sa neudržal, zasahovala ochranka

Je preto pochopiteľné, že tenisoví priaznivci chcú byť pri tom. A organizátori US Open zažívajú neskutočný nápor záujemcov o lístky.

„Keď hovoríme o efekte Sereny, je to ako tsunami,“ povedal pre New York Post hovorca Americkej tenisovej asociácie Chris Widmaier.

Len pár hodín po tom, čo Williamsová oznámila odchod do dôchodku, predaj vstupeniek prudko vzrástol. Za krátky čas sa na prvý deň turnaja predalo 13-tisíc vstupeniek z toho 4500 na otvárací večer.

709356781 Čítajte viac Dôležité detaily, viac profesionality. Molčan sa tlačí do špičky

A s prudkým záujmom sa pochopiteľne zvýšila aj ich cena na sekundárnom trhu. Lístky, za ktoré diváci bežne zaplatia 35 dolárov, sa stoja pri ďalšom predaji až 7-tisíc dolárov.

Aj keď oficiálny program prvého dňa oznámia organizátori až po žrebovaní vo štvrtok 25. augusta dá sa predpokladať, že večer 29. augusta bude na hlavnom kurte patriť Serene Williamsovej.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #US Open #Serena Williams #grandslam