Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dobrá správa pre Djokoviča: Nádej na US Open dáva tweet, píšu Srbi

Príbeh o účasti neočkovaného Novaka Djokoviča v New Yorku by mohol mať šťastný koniec. S istotou sa nezopakuje dráma z januárového Australian Open.

14.08.2022 11:30
Pictures of the Week Europe and Africa Photo... Foto: ,
Novakovi Djokovičovi svitla nádej na štart na US Open.
debata (5)

V Melbourne bolo totiž najskôr vďaka výnimke umožnený vstup do krajiny, neskôr aj uspel na súde no nakoniec ho z krajiny deportovali. Teraz sa do New Yorku vydá iba v prípade, že bude mať istotu štartu na dvorcoch vo Flushing Meadows.

O pozitívnom vývoji v USA v tejto súvislosti informoval srbský Telegraf. Informoval, že tweet novinára z Francúzska prebudil nádeje tisícok priaznivcov Djokoviča.

Montreal Tennis Čítajte viac Čo si to povedal? Medvedev sa neudržal, zasahovala ochranka

Quentin Monet, známy tenisový žurnalista pracujúci pre L'Equip sa rozhodol na Twitteri podeliť o zaujímavú informáciu. Tá by mohla pomôcť neočkovanému Djokoviča ako aj jeho fanúšikom chystajúcim sa ho podporiť v USA.

Vo svojom príspevku poukázal na svoj príchod do USA, pri ktorom od neho nikto nechcel potvrdenie o očkovaní a načrtol, že by to pomohlo aj Srbovi.

Bosnia Tennis Djokovic Čítajte viac Šance Djokoviča vzrástli. V USA uvoľňujú pravidlá pre neočkovaných

„Prišiel som do USA a nikto odo mňa nepýtal doklad o očkovaní. V marci to bolo inak. Začali sa zavádzať nové pravidlá? To by bola dobrá správa pre Djokoviča,“ napísal Monet.

Djokovič má presne 11 dní na to, aby potvrdil svoju účasť na US Open. Ak to do tohto termínu neurobí, bude automaticky vyradení tak, ako naposledy na podujatie v Cincinnati.

Tieto autá dnes vlastní Novak Djokovič Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Novak Djokovič má vo svojej zbierka šesť...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #US Open #Novak Djokovič #Flushing Meadows