Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šance Djokoviča vzrástli. V USA uvoľňujú pravidlá pre neočkovaných

Situácia pre srbského tenistu Novaka Djokoviča v súvislosti so štartom na US Open vyzerala beznádejne. Až do dnes. Centrum pre kontrolu chorôb v USA (CDC) totiž od piatku upravilo covidové nariadenia.

12.08.2022 18:30
Bosnia Tennis Djokovic Foto: ,
Novak Djokovič sa naposledy predstavil pred mesiacom na exhibičnom podujatí v Bosne a Hercegovine.
debata (13)

Podľa španielskeho denníka Marca bude môcť Djokovič vstúpiť na pôdu Spojených štátov aj bez očkovania a jeho štart v New Yorku teraz závisí od povolenia organizátorov turnaja.

Vo štvrtok CDC, ktorý riadi zdravotné opatrenia v krajine, oznámil ukončenie mnohých obmedzení v súvislosti s ochoraním covid-19. Tým hlavným je, že od piatka sa má s neočkovanými zaobchádzať rovnako, ako s očkovanými.

Spa Montreal-Djokovic Withdraws in Tennis Čítajte viac Chcem aby Novak hral. Ruská jednotka sa postavila za Djokoviča

Srbský fenomén sa nikdy nevzdal šance ukázať sa na poslednom grandslamovom turnaji roka. V Čiernej Hore sa v posledných týždňoch pripravoval s rovnakou intenzitou, akoby vedel, že bude hrať.

Do začiatku turnaja zostáva presne 17 dní. Na druhej strane portál tennis365.com upozorňuje, že ešte nemá úplne vyhraté. „V nadchádzajúcich týždňoch bude CDC pracovať na zosúladení usmerňovacích dokumentov ako sú napríklad dokumenty pre zdravotnícke zariadenia alebo pre cestovanie,“ uvádza sa vo vyhlásení CDC.

Tieto autá dnes vlastní Novak Djokovič Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Novak Djokovič má vo svojej zbierka šesť...

Cestovné pokyny ešte neboli aktualizované, ale webová stránka centra podľa portálu uvádza že zmeny by mohli spôsobiť, že Djokovič sa napokon predstaví na dvorcoch vo Flushing Meadows.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #US Open #Novak Djokovič #očkovanie #grandslam #koronavírus