Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Djokovičová má dosť, opäť bráni manžela. Tentoraz to vytmavila magazínu

Neprešiel ani mesiac a Jelena Djokovičová opäť zakročila na obranu svojho manžela. Po americkom novinárovi si tentoraz podala na twitteri tenisový magazín.

07.08.2022 14:26
Jelena Djokovičová Foto: ,
Jelena Djokovičová s dcérou Tarou po finále Wimbledonu.
debata (23)

Ako sme informovali, Novak Djokovič sa tento týždeň odhlásil z turnaja ATP v Montreale.

Ľudia bez očkovaniu proti covidu majú do Kanady zakázaný vstup. Všetko nasvedčuje tomu, že ho z rovnakého dôvodu – – ak nedostane výnimku – nepustia ani do Spojených štátov amerických, kde sa koncom augusta začne grandslamový US Open.

Novak Djokovič Čítajte aj Lendl sa zastal Djokoviča: Čo hovorí na jeho historický duel s Nadalom?

Djokovičová sa po kritizujúcom žurnalistovi Benovi Rothenbergovi pustila do magazínu Racquet. Ten sa po odhlásení hviezdneho hráča z Montrealu pozastavil nad tým, prečo sa naďalej „prihlasuje na turnaji v nádeji, že mu zmenia pravidlá“.

Manželka aktuálnej šestky rebríčka ATP reagovala slovami: „Je toto naozajstný, medzinárodný tenisový magazín?! Vau.“

Racquet pokračoval, že by rád videl Djokoviča v New Yorku spolu s ostatnými hráčmi. „Verme, že sa rozhodne hrať podľa pravidiel,“ napísalo periodikum.

Top 20 hráčov s najvyššími zárobkami v tenise Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Dominic Thiem - Rakúsko, 28 926 837 dolárov

Djokovičová, ktorej v súvislosti s komentármi na postoj manžela už zjavne dochádza trpezlivosť, spochybnila logiku príspevku časopisu.

„Na základe tenisových pravidiel a rebríčka bolo Novakovo prihlásenie automatické. Aká je teda logika vášho tweetu?“ spýtala sa.

Magazín uviedol, že Djokovič by sa mal aj tak v predstihu odhlásiť z turnajov, na ktorých sa ako nezaočkovaný nemôže zúčastniť. A nečakať do poslednej chvíle tak, ako to urobil v Montreale.

Novak Djokovič Čítajte aj Djokovič opäť posunul hranice. Pozor na nás, toto je Sparta!

„Za predpokladu, že ste tenisový magazín, možno by ste sa mali zamerať na najbližšie týždne. Buďte tým, čím by ste mali byť. Tenisovým časopisom, ktorý píše o tenise,“ zakončila Djokovičová.

Dvadsaťjedenásobný grandslamový víťaz uviedol, že v New Yorku chce hrať, no zaočkovať sa kvôli tomu nemieni. Podľa svojich slov sa na US Open pripravuje tak, ako keby na ňom mal štartovať.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
23 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Jelena Djokovičová