Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ivaniševič prezradil plány Djokoviča. Koľko grandslamov chce ešte získať?

Novak Djokovič tvrdo trénuje a čaká na priaznivé správy z USA, aby sa mohol dopraviť do zámoria a štartovať na poslednom grandslamovom turnaji roka, US Open.

01.08.2022 16:30
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata

Prognózy ohľadom jeho štartu v New Yorku nie sú optimistické. Neočkovaní cudzinci totiž majú zakázaný vstup do krajiny a nedobre to vyzerá aj s možnosťou udelenia výnimky pre Djokoviča.

No aj keby ho na US Open legislatíva nepustila, bývalý zverenec Mariána Vajdu má dlhodobý plán, ako ešte viac zvýrazniť zápis do tenisovej histórie. Ten prezradil pre agentúru Hina jeho súčasný kouč Goran Ivaniševič.

Novak Djokovič Čítajte viac Petícia za Djokoviča. Prečo neočkovaný Američan hrať môže a Srb nie?

„Viackrát som sa s ním o tom rozprával. Jeho cieľom je hrať ešte päť rokov a vybojovať 30 grandslamových titulov,“ uviedol Invaniševič. Doplnil, že v takom prípade by dosiahol večný rekord, ktorý by nikto nedokázal prekonať.

Prezradil tiež že ešte predtým, ako začal spolupracovať s Djokovičom, vedel, že s Nadalom v počte najcennejších triumfov prekonajú Rogera Federera.

Andrej Martin Čítajte viac Šok pre slovenského tenistu. Martin mal pozitívny test na doping

„Aj sú Novak a Rafa zdraví, nemajú žiadne limity. Myslím si, že budú svetovému tenisu dominovať aj naďalej,“ uzavrel Ivaniševič.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #US Open #Novak Djokovič #Goran Ivaniševič