Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Atak britského novinára: Djokovič je najnebezpečnejší človek na svete

Po triumfe Novaka Djokoviča vo Wimbledone znovu ožila téma očkovanie. Dvadsaťjedenásobný grandslamový šampión zrejme nebude môcť štartovať na US Open.

17.07.2022 09:20
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (68)

Podľa populárneho britského komentátora Benjamina Butterwortha ale svojím správaním neubližuje len sám sebe, ale aj mnohým ďalším.

„Do Ameriky nepoletím, keď nebudem mať povolenie. Austrálska sága pre mňa nebola vôbec príjemná,“ uviedol Djokovič krátko po siedmom wimbledonskom triumfe.

Ak sa postoj amerických úradov nezmení, bude ich rozhodnutie akceptovať.

Jelena Djokovičová Čítajte viac Djokovičova žena sa pustila do amerického novinára, ktorý si podáva jej muža

„Som profesionálny tenista. Nemiešam sa do politiky, pretože ma nezaujíma. Mám svoj názor a som zástancom slobody výberu toho, čo je pre každého najlepšie,“ dodal.

Butterworth, ktorý publikuje v denníkoch ako Guardian, Independent či Washington Post, sa domnieva, že nejde o Djokoviča samotného, ​​ale o to, že jeho postoje ohrozujú celý svet.

Serena Williamsová, Rafael Nadal, Roger Federer Čítajte viac Tenis to nezažil štvrťstoročie. Federera nasledovala Serena

"Vakcína je úplne nevyhnutná, ak chceme poraziť koronavírus a konanie Novaka Djokoviča tomu veľmi nepomáha. Momentálne je jedným z najnebezpeč­nejších ľudí na svete.

Novak veľa ľudí vystavuje svojím správaním riziku a vôbec si to neuvedomuje.

Vieme, že očkovaní ľudia prenášajú vírus oveľa menej, takže je veľkou výhodou mať absolvované všetky dávky," uviedol Butterworth v diskusnom televíznom programe GB News.

„Djokovič je slávny muž a má veľkú zodpovednosť. Svoj imidž sa ale rozhodol využiť na to, že strháva ľudí, aby sa nedávali očkovať,“ doplnil.

Toto ste o Djokovičovi určite nevedeli Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Na kurte odmieta piť studenú vodu, pretože...

© Autorské práva vyhradené

68 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #koronavírus #US Open 2022