Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stopne Djokoviča covid? Pred Wimbledonom trénoval s nakazeným

V pondelok večer sa pre pozitívny test na koronavírus odhlásil z turnaja Chorvát Marin Čilič. Pred pár dňami bol v blízkom kontakte s Novakom Djokovičom.

28.06.2022 11:31 , aktualizované: 12:38
Novak Djokovič počas zápasu 1. kola Wimbledonu. Foto: ,
Novak Djokovič počas zápasu 1. kola Wimbledonu.
debata

Wimbledon sa pre Čiliča skončil tesne pred jeho začiatkom. Na Instagrame oznámil, že mal pozitívny test na koronavírus. „Išiel som do izolácia a veril som, že budem pripravený. Ale stále sa necítim dobre,“ napísal Chorvát.

Viťaz US Open z roku 2014 pritom minulý štvrtok trénoval na centrálnom kurte All England Clubu s Djokovičom. Ešte pred jeho začiatkom sa dvojica vrúcne objala a aj po tréningu sa obaja v tesnej blízkosti rozprávali.

Druhý nakazený je Talian
Taliansky tenista Matteo Berrettini nabude štartovať na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Vlaňajší finalista mal pozitívny test na koronavírus. Jeden z favoritov na zisk titulu o tom informoval na svojom instagrame.

Blízky kontakt s Čiličom teraz vyvoláva obavy, že by sa Djokovič tiež mohol nakaziť koronavírusom. Srbská svetová trojka v pondelok postúpila do 2. kola po triumfe nad Kórejčanom Soon-woo Kwonom 3:1 na sety.

Čiliča nahradí v pavúku Wimbledonu Portugalčan Nuno Borges, ktorého v utorok čaká zápas proti Američanovi Mackenzie McDonaldom. Djokovič sa v stredu v 2. kole stretne s Austrálčanom Thanasim Kokkinakisom.

Najväčší tenisoví bombardéri v histórii Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Juan Martín del Potro (240 km/h): Najlepší...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #wimbledon #Novak Djokovič