Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Velebí kriminálnika. McEnroe čelí kritike za podporu Beckerovi

Šesťnásobný grandslamový šampión Boris Becker putoval v apríli do väzenia na dva a pol roka za nepriznanie majetku. Teraz si na neho spomenuli v živom vysielaní BBC.

28.06.2022 07:00
John McEnroe a Boris Becker. Foto:
John McEnroe a Boris Becker.
debata

Becker si svoj trest odpykáva vo väzení Huntercompe v Oxfordshire. Exhviezda tenisu a komentátor televízie BBC John McEnroe v živom vysielaní povedal: „Boris, milujeme ťa. Chýbaš nám človeče.“

Toto vyznanie zdupľovala aj bývalá svetová trojka ženského rebríčka a spolukomentátorka Sue Barkerová. Vrúcne pozdravy odsúdenému kriminálnikovi sa nepozdávali jednému z divákov, ktorý za to podrobil televíziu kritike. BBC odmietla sťažnosť komentovať.

Hubert Hurkacz Čítajte viac Za každé eso chcel hviezdny Poliak poslať stovku na Ukrajinu. Ihneď vypadol

McEnroe už viackrát vyjadril Beckerovi podporu. Minulý týždeň povedal, že počas Wimbledonu plánuje Nemca navštíviť vo väzení. „Boris je môj priateľ a to čo sa mu stalo je hrozné. Chcem ho vidieť ak to bude možné,“ uviedol McEnroe.

Diváci tiež kritizovali komentátora Andrewa Castlea začiatkom tohto mesiaca po tom, čo deklaroval svoju podporu Beckerovi počas živého vysielania BBC z turnaja Queen's Clubs Championships.

Novak Djokovič, Wimbledon Čítajte viac Djokovič nebol v 1. kole Wimbledonu presvedčivý, balí sa jeden z favoritov

Bývalý tenista Castle povedal: „Skutočne mi chýbal Boris. Viem, že je vo väzení a viem prečo. Boris, radi ťa privítame pri tvojom návrate.”

Beckerova priateľka Lilian de Carvalho Monteiro a jeho syn Noah sa zúčastnili úvodného dňa Wimbledonu, aby sledovali zápas tretieho hráča rebríčka Novaka Djokoviča.

Najväčší tenisoví bombardéri v histórii Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Juan Martín del Potro (240 km/h): Najlepší...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #wimbledon #John McEnroe #Boris Becker