Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľký návrat Sereny Williamsovej? V pondelok vynechala tréning

Už v utorok by sa 23-násobná grandslamová víťazka mala predstaviť vo štvorhre na turnaji v anglickom Eastbourne.

20.06.2022 21:52
USA Tenis US Open S. Williamsová neúčasť... Foto: ,
Serena Williamsová.
debata

Otázkou je, či sa v utorok postaví po vyše roku na súťažný dvorec. Spolu s Onsou Jabeurovou by mala hrať zápas štvorhry proti páru Tormová-Bouzková.

40-ročná Williamsová sa naposledy predstavila v 1. kole Wimbledonu 2021, no pre zranenie zápas nedohrala. V tomto roku dostala od organizátorov voľnú kartu.

Alexander Zverev po zranení členka v semifinále Roland Garros. Čítajte viac Zverev o hororovom momente v Paríži: Ako keby ma niekto postrelil

Jabeurová povedala, že bolo neuveriteľné, že ju Williamsová požiadala, aby bola súčasťou jej návratu do súťaženého kolotoča.

„Som dobrý strážca tajomstiev – vedela som to už pred French Open,“ povedala svetová trojka Jabeurová, ktorá prišla do Eastbourne po nedeľnom zisku titulu v Berlíne.

Daniil Medvedev na turnaji v nemeckom Halle. Čítajte viac Poslal ho niekam? Medvedev nakričal na trénera, ten opustil tribúnu

„Mnoho tenistiek žiarlilo, pretože s ňou hrám. Úprimne, Serena je Serena. Je legendou a vždy ňou bude," uviedla. Jabeurová sa odhlásila z dvojhry v Eastbourne a predstaví sa len vo štvorhre.

„Neviem sa dočkať, až ju uvidím, ešte som ju nevidela,“ povedal Jabeur o Williamsovej. Na záver dodala, že sa so slávnou partnerkou pokúsi vybojovať v Eastbourne titul vo štvorhre.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Serena Williams #Eastbourne