Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Poslal ho niekam? Medvedev nakričal na trénera, ten opustil tribúnu

Svetová tenisová jednotka Daniil Medvedev prehrala druhé finále na tráve za sebou. V Halle nestačil na Poliaka Huberta Hurkacza.

20.06.2022 12:01
Daniil Medvedev na turnaji v nemeckom Halle. Foto: ,
Daniil Medvedev na turnaji v nemeckom Halle.
debata (1)

Frustrovaný Medvedev nevedel nájsť recept na strojovú hru Hurkacza a po prehre 1:6 v prvom sete v ňom vybuchli emócie na začiatku druhého.

Rozzúrene sa otočil na svojho francúzskeho trénera Gillesa Cervaru a niečo po ňom zakričal. Medvedevov kouč neváhal ani sekundu a okamžite opustil miesto na tribúne, na ktoré už sa v ďalšom priebehu finálového zápasu nevrátil.

Druhý set prehral Medvedev 4:6 a po stretnutí sa ospravedlnil publiku za to, že neurobil stretnutie zaujímavejším a netrvalo dlhšie.

Hukracz získal piaty titul na okruhu ATP v kariére a svoj prvý na trávnatom povrchu. „Daniil je najlepší hráč na svete, takže hrať proti nemu je veľmi zložité,“ uviedol víťaz turnaja v Halle.

Z Poliaka sa vďaka tomu stáva jeden zo spolufavoritov na triumf na blížiacom sa Wimbledone. V ceste za titulom v Halle vyradil aj ďalšieho špecialistu na trávu, Austrálčana Nicka Kyrgiosa.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Halle #Daniil Medvedev #Hubert Hurkacz