Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Českú obhajkyňu titulov skolil covid. Musela odstúpiť z Roland Garros

Vlani vyhrala v Paríži dvojhru aj štvorhru. Teraz sa česká tenistka Barbora Krejčíková nedočkala ani víťazného setu.

25.05.2022 22:20
Barbora Krejčíková počas zápasu 1. kola Roland... Foto: ,
Barbora Krejčíková počas zápasu 1. kola Roland Garros.
debata (1)

Vo dvojhre skončila už v 1. kole po prehre s domácou Diane Parryovou po výsledku 6:1, 2:6, 3:6. Aktuálne nenastúpi ani do turnaja vo štvorhre.

So spoluhráčkou Kateřinou Siniakovou boli pritom v mixe prvým nasadeným párom a veľkými favoritkami na obhajobu trofeje. Krejčíková však mala pozitívny test na covid a tak sa z podujatia odhlásila.

Carlos Alcaras sa v 2. kole Roland Garros na postup natrápil. Čítajte viac Nástupca Nadala mal v Paríži namále. Odvrátil mečbal a nadrel sa

„Minulú noc som sa začala cítiť zle a ráno som sa zobudila s horúčkou. Urobila som si test na covid a ten vyšiel pozitívny,“ napísala Krejčíková na Instagrame.

„Som veľmi smutná, že nemôžem obhajovať titul vo štvorhre. Ale na druhú stranu ma teší, že nie som zranená a nemôžem sa dočkať, keď sa vyzdraviem a vrátim sa k tréningu,“ dodala.

Top 20 hráčov s najvyššími zárobkami v tenise Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Dominic Thiem - Rakúsko, 28 926 837 dolárov

Táto nepríjemnosť tiež znamená, že Siniaková príde po vyše pol roku o pozíciu svetovej jednotky vo štvorhre. V čele rebríčka ju vystrieda Belgičanka Elise Mertensová.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #WTA #Roland Garros