Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ukrajinka to nezvládla. S Ruskami prehrala prvý set 1:6 a zmizla z kurtu

Marta Kosťuková sa dlhodobo tvrdo obúva kvôli konfliktu do ruských súperiek. Teraz nerozdýchala priamu konfrontáciu proti dvojici Pavľučenková - Kudermetovová.

12.05.2022 17:15
Marta Kosťuková Foto: ,
Marta Kosťuková.
debata (30)

Ukrajinská tenistka už od začiatku konfliktu vyčítala Rusom nezáujem o situáciu v jej rodnej krajine.

Teraz sa jej nahromadené emócie prejavili priamo v zápase štvorhry na turnaji v Ríme. V páre s Rumunkou Elenou-Gabriel Ruseovou prehrali proti ruskej dvojici Anastasia Pavľučenková – Veronika Kudermetovová 1:6 prvý set.

Dominik Hašek Čítajte viac Hašek pokračuje v kritike vojny na Ukrajine. Rusko je ríša lží, tvrdí

Následne chvíľu Kosťuková sedela a akoby rozmýšľala čo ďalej. Napokon bez vysvetlenia opustila kurt a už sa späť nevrátila. Bolo evidentné, že dôvodom boli súperky z druhej strany tenisového dvorca.

Kosťuková nedávno poskytla rozsiahli rozhovor pre CNN v ktorom kritizovala Rusov, ktorí verejne neodsúdili vojnu na Ukrajine.

Pritom už za stavu 1:4 to vyzeralo tak, že bude pre Kosťukovú problém zle rozbehnutý zápas dohrať. Napokon to s pomocou rumunskej spoluhráčky zvládla až do konca setu. Potom už nie.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

30 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Marta Kosťuková