Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Matovičovi tenisti po sebe "pália". Za tri milióny by som aj ja stláčala...

Do parlamentu prišli ako kamaráti. Na jednej kandidátke. Dostal ich tam Igor Matovič, líder hnutia OĽANO. Dnes nezostal kameň na kameni. Pri ministrovi financií zostal už iba jediný - Karol Kučera. Ján Krošlák a Romana Tabák sú už mimo.

07.05.2022 09:58
Karol Kučera, Romana Tabák Foto:
Romana Tabák a Karol Kučera.
debata (19)

A po kamarátstve ani stopy…

Napäté vzťahy medzi nimi sa už objavili minulý rok, predovšetkým potom, ako Krošlák, niekdajší víťaz dvoch turnajov ATP začal kritizovať Matoviča. Situácia zašla až tak ďaleko, že bývalí daviscupoví reprezentanti si v NR SR od seba odsadli. A Kučera sa prestal s Krošlákom podľa bulvárnych médií aj rozprávať.

Dobrým vzťahom však nepridalo ani hlasovanie o vydaní expremiéra Roberta Fica vyšetrovateľom. Tí preňho žiadali kolúznu väzbu, ale parlament to nedovolil. Aj zásluhou Tabákovej, ktorá sa síce v parlamente zaprezentovala, ale nehlasovala. Pár hodín po tom ju vyhodili z parlamentného klubu OĽANO.

Romana Tabak Čítajte viac Fica podržala Matovičova extenistka. Kto je Romana Tabák?

Kučera na sociálnej sieti svojho poslaneckého kolegu Andreja Stančíka, ktorý stredajší deň označil za debakel tenistov v parlamente a za jediný charakter spomedzi nich označil práve Kučeru, napísal: „Verím, že čo nás nezabilo, to nás posilní a určite je efektívnejšie prázdne vagóny vypustiť, nech môže ísť rýchlejšie dopredu.“

Na tento status ihneď zareagovala aj Tabáková, niekdajšia nádejná slovenská juniorka. „Pán Poslanec Karol Kučera. Ak by aj mne dali na vládny projekt Tréneri v škole cez tri milióny eur, tak by som stlačila ako povedia!“ Do zátvorky za tým napísala, že žartuje a tiež že v OĽANO sa rešpekt voči ženám rovná nule.

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Karol Kučera #Romana Tabák