Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prečo Djokovičovi došla para? Ivaniševič prezradil detaily

Novak Djokovič šokujúco prehral s 46. hráčom sveta Alejandrom Davidovičom Fokinom. No chýbajúca zápasová prax nebola jediný Srbov problém.

15.04.2022 11:00
Novak Djokovič počas turnaja v Monte Carlo 2022. Foto:
Novak Djokovič počas turnaja v Monte Carlo 2022.
debata (17)

Djokovičov tréner a bývalý wimbledonský víťaz Goran Ivaniševič pre portál ubitennis.com prezradil podrobnosti o zdravotnom stave svojho zverenca.

„Pred príchodom do Monte Carla sa necítil dobre, bol chorý. Povedzme, že nie je na sto percent fit, aby mohol súťažiť,“ skonštatoval Ivaniševič.

Po vypadnutí v štvrťfinále turnaja v Dubaji Djokovič veril, že si zahrá na amerických podujatiach Masters v Indian Wells a Miami. Ako neočkovanému mu však bol zamietnutý vstup do USA.

Novak Djokovič v 2. kole turnaja ATP 1000 v Monte Carle. Čítajte viac Naposledy to dokázal Kližan. Djokovič prehral úvodný duel na antuke

Dobrou správou pre Srba bolo, že mohol nastúpiť v Monte Carle. „Pred troma týždňami mu ešte nebolo umožnené hrať. Potom Francúzsko zmenilo pravidlá. Takéto zmeny sú náročné na psychiku,“ povedal Ivaniševič s tým, že pri takej neistote nie je ľahké sa pripraviť na turnaj.

„A potom ochorel. A ak mám byť úprimný, ja som od tohto turnaja nemal žiadne veľké očakávania,“ dodal Djokovičov dočasný tréner.

Marcelo Rios. Čítajte viac Kráľ hlupákov. Bývalá svetová jednotka zaútočila na Djokoviča

V stretnutí s Fokinom hral Djokovič svoj najlepší tenis v druhom sete, ktorý získal v tajbrejku. „Vždy som veril, že sa môžem vrátiť a vyhrať zápas. Veľa vecí bolo proti mne v súvislosti s tým, ako som sa cítil na kurte,“ uviedol po prehre Srb.

Ten by sa mal najbližšie predstaviť na antukovom turnaji v Belehrade, kde obhajuje titul z vlaňajška. Vo finále vtedy zdolal slovenského tenistu Alexa Molčana.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #Goran Ivaniševič