Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bez Nadala aj Medvedeva. Bude Monte Carlo víťazným návratom Djokoviča?

Svetová jednotka Novak Djokovič nastúpi v Monaku len na druhý turnaj v aktuálnej sezóne.

10.04.2022 14:07
Novak Djokovič a Stan Wawrinka pred kasínom v... Foto:
Novak Djokovič a Stan Wawrinka pred kasínom v Monte Carle.
debata

Výhodou pre Djokoviča bude určite skutočnosť, že kvôli zraneniam sa na prestížnom turnaji ATP 1000 v Monte Carle nepredstavia zranení Rafael Nadal a Daniil Medvedev.

Nevýhodou je pre Srba minimálna zápasová prax. Djokovič totiž v tejto sezóne nastúpil len na jedinom podujatí v Dubaji. Posledný zápas odohral s Čechom Jiřím Veselým 24. februára, keď súperovi nečakane podľahol vo štvrťfinále.

Carlos Alcaraz Čítajte viac Teraz už dokáže všetko. Z talentu je Alcaraz Dobyvateľ

Je teda otázna, v akej forme príde Djokovič do Monte Carla. Ako nasadená jednotka bude mať v prvom kole voľný žreb. V tom druhom ho čaká víťaz zápasu medzi Alejandrom Davidovichom Fokinom a Marcosom Gironom.

Ešte pred dnešným štartom turnaja sa Djokovič spolu s trojnásobným grandslamovým víťazom Stanom Wawringom predstavili cez víkend na propagačnom podujatí pred slávnym kasínom.

Na zmenšenom tenisovom dvorci si pred zrakmi nadšených fanúšikov vymenili pár loptičiek. Švajčiar Wawrinka sa vracia do tenisového kolotoča po vážnom zranení nohy. „Mám pred sebou ešte veľa práce, ale som šťastný, že tu môžem byť,“ uviedol Wawrinka.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #Monte Carlo