Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalý tretí hráč sveta o operácii a roku bez tenisu: Plakal som na lôžku

Utrpenie pre veterána Stanislasa Wawrinku sa skončilo. Na budúci týždeň sa vracia na tenisové kurty.

25.03.2022 16:42
Stanislas Wawrinka. Foto:
Už je to vyše rok, čo sa Stanislas Wawrinka predstavil v súťažnom zápase.
debata

Prvým podujatím trojnásobného grandslamového víťaza po vyše ročnej pauze bude challengerový turnaj v španielskej Marbelle na budúci týždeň.

Po návrate Rafaela Nadala tak pôjde o druhý najočakávanejší návrat tenistu do súťažného kolotoča. „Potrebujem čo najviac hrať, aby som sa dostal späť do formy,“ uviedol Wawrinka pre portál Watson.

Roger Federer Čítajte viac Sponzori Federera neodídu: Aj Rusi majú právo žiť

Švajčiar sa podelil aj o náročné chvíle, s ktorými musel bojovať mimo kurtov. Vlani 26. marca podstúpil prvú operáciu ľavej nohy. „Myslel som si, že stihnem antukovú sezónu. Len mi nespresnili, v ktorom roku.“

Po dvoch mesiacoch bola potrebná aj druhá operácia. „Potom už som plakal na nemocničnom lôžku,“ priznal Švajčiar pričom vedel, že ho čaká veľmi dlhá vynútená prestávka.

Napriek tomu, že Wawrinka už o týždeň oslávil 37 rokov dal si tú námahu, aby sa vrátil do profesionálneho tenisu. „Mám dobrú náladu a nebojím sa. Výsledky teraz pre mňa nie sú dôležité,“ dodal.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Stanislas Wawrinka