Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nadalov strýko si kopol do Djokoviča: My sme normálni

Bývalý tréner rekordného 21-násobného grandslamového víťaza Rafaela Nadala, jeho strýko Toni, sa už počas januárového Australian Open viackrát počudovane vyjadril nad cirkusom, ktorý sa spustil okolo neočkovaného Novaka Djokoviča.

28.02.2022 13:10
Rafael Nadal a Toni Nadal pri tréningu Foto:
Toni Nadal bol dlhoročným koučom rekordného 21. násobného grandslamového víťaza Rafaela Nadala.
debata

A v porovnávaní oboch velikánov svetového tenistu neprestáva ani skoro dva mesiace po kontroverzných udalostiach v Melbourne.

V rozhovore pre katalánsky denník La Vanguardia odpovedal na otázku, či je dobré prostredie okolo tenistu základom jeho úspechov.

Novak Djokovič Čítajte viac Radšej bez trofejí ako s vakcínou. Djokovič pripustil, že vynechá ďalšie grandslamy

„Dovoľte mi to spochybniť: pozrite sa na všetko, čo Djokovič vyhral, keď jeho prostredie je také, aké je,“ uviedol Toni Nadal.

Narážal tým pravdepodobne na veľkú extravaganciu najmä rodiny Djokoviča a jeho otca Srdjana, ktorý neváhal kvôli situácii syna použiť aj ostrejší slovník.

Tenisové hviezdy po rokoch... Spoznali by ste ich? Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
25, či 30 rokov je veľa aj málo. V živote...

„V každom prípade Nadalova rodina je normálna a vždy bola a to už od čias, keď môj brat Miguel Ángel hral za FC Barcelonu. My sme vždy utekali pred extravaganciou,“ dodal Toni Nadal.

Už od spomínaného Melbourne prebieha medzi oboma rodinami mediálna prestrelka, ktorá aj kvôli očkovaciemu statusu Djokoviča už prerástla tenisové dvorce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Novak Djokovič #Srdjan Djokovič #tony nadal