Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nie ako v Austrálii. Aj Američania otvárajú Djokovičovi náruč

Zdá sa, že s očkovaním ako podmienkou účasti na tenisovom turnaji v tom zostane Austrália sama. Najnovšie sa ozvali z Miami, kde budú v marci hostiť prestížny turnaj Masters 1000. S odkazom, Novak, u nás si vítaný.

27.01.2022 16:00
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič.
debata (19)

Osoba Novaka Djokoviča bola v uplynulých týždňoch predmetom rôznych špekulácií, jedna z nich dokonca naznačovala, že odmietanie vakcíny preňho môže znamenať aj koniec kariéry.

Teraz sa zdá, že to tak úplne nie je. Srba pozývajú na turnaj do Rotterdamu, podľa najnovších správ sa ako neočkovaný a prekonaný bude môcť predstaviť aj na Roland Garros či vo Wimbledone.

V tejto chvíli to vyzerá tak, že hoci 34-ročný hráč nedostal šancu obhájiť titul na Australian Open v Melbourne Parku, do akcie sa vráti na turnaji Dubai Tennis Championships na konci februára.

Aj šéf podujatia v Miami James Blake (bývalý skvelý americký tenista, pozn. red.) teraz potvrdil, že dúfa, že 20-násobný grandslamový víťaz pridá do svojho kalendára aj jeho podujatie ATP Masters 1000. Turnaj je naplánovaný na 21. až 28. marca.

Novak Djokovič Čítajte viac Je deportácia Djokoviča najväčšou športovou kauzou? A čo Piešťany 1987?

Ak by sa Srb vrátil na americké podujatie často prezývané ako „piaty grandslam“, bude tam bojovať o siedmy titul, pričom jeho posledná trofej je z roku 2016.

„Radi by sme ho mali, je to jeden z najväčších šampiónov, akých sme kedy mali v tomto športe,“ povedal Blake pre Miami Herald.

„Verím, že z neho bude najväčší šampión. Stále má pred sebou pár rokov na vrchole. Teraz ide len o to, aby zistil, ako sa správne orientovať v tomto čase, v protokoloch, čo je bezpečné, čo nie je bezpečné,“ dodal Blake.

novak djokovič Čítajte viac Djokoviča za to vyhodili. Prečo pravidlá neplatia pre všetkých?
19 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Miami