Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odkaz pre Djokoviča: Novak, buď rozumný, daj sa zaočkovať

Ak si niekto myslel, že vyhostením z Austrálie sa sága okolo Novaka Djokoviča skončila, mýlil sa. Srbovi sa totiž stavia do cesty jedna prekážka za druhou.

21.01.2022 06:30
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič.
debata (46)

Po tom, ako Francúzske ministerstvo športu oznámilo, že na Roland Garros sa dostanú len očkovaní hráči, prišla ďalšia nepríjemná správa pre dvadsaťnásobného grandslamového šampióna aj z Anglicka.

„Vo Veľkej Británii síce môžu nezaočkovaní športovci trénovať i hrať, to však Djokovičovi neposkytuje žiadnu záruku, že sa vo Wimbledone napokon predstaví,“ informoval portál mirror.co.uk.

Novak Djokovič Čítajte viac Austrálčania zverejnili rozsudok. Djokovičove názory sú vraj hrozbou

A aby zákazov či pochybností o Djokovičovom štarte na tom či onom turnaji nebolo málo, vyslali k zverencovi slovenského trénera Mariána Vajdu odkaz aj Španieli.

Čo-to naznačil už španielsky premiér Pedro Sánchez, ktorý sa vyjadril, že najlepší tenista planéty si v Madride nezahrá, pokiaľ nebude rešpektovať pravidlá.

O čosi konkrétnejšia bola Isabel Rodriguézová, hovorkyňa tamojšej vlády.

Novak Djokovič Čítajte viac Veľké odhalenie. Djokovič má dánsku spoločnosť, ktorá chce liečiť koronavírus

„Čo by mal pán Djokovič urobiť? Dať sa zaočkovať, to by bolo v tejto chvíli najrozumnejšie,“ uviedla v oficiálnom vyhlásení pre médiá.

Aká bude reakcia jedného z najväčších športovcov všetkých čias? To je otázne. Sám totiž vyhlásil, že v najbližších dňoch sa nebude vyjadrovať.

Posledné Djokovičove hodiny v Melbourne Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Novaka Djokoviča sprevádza bezpečnostná služba...

© Autorské práva vyhradené

46 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #očkovanie #koronavírus