Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Podanie, aké ste ešte nevideli či pivo od fanúšika. Kyrgios po šou podporil Djokoviča

Austrálsky tenista Nick Kyrgios povedal, že koronavírus výrazne ovplyvnil jeho fyzickú kondíciu. Momentálne sa necíti v stopercentnej forme, no nemieni sa sťažovať.

18.01.2022 18:19
Nick Kyrgios Foto: ,
Nick Kyrgios potešil austrálskych fanúšikov aj takýmto kúskom.
debata (7)

Dvadsaťšesťročný hráč nastúpil na prvý duel v kalendárnom roku 2022 po návrate z izolácie až v 1. kole grandslamového turnaja Australian Open, v ktorom zdolal britského kvalifikanta Liama Broadyho 6:4, 6:4, 6:3.

"Na niekoho, kto by mal byť na vrchole fyzických síl, som sa cítil riadne zle. Jeden deň som trénoval päť hodín denne a bolo mi výborne. Zrazu som sa však nedokázal pohnúť z postele, kašlal som a nemohol som poriadne dýchať.

Nebudem sa však vyhovárať, celý svet sa s touto vecou vyrovnáva. Snažím sa, ako najlepšie to ide," povedal podľa agentúry AP Kyrgios po stretnutí 1. kola Australian Open.

Ukázal v ňom aj vsuvky ako z exhibície, napríklad netradičné podanie či efektné údery pomedzi nohy. Pozrite si videá:

Po víťazstve predviedol gólovú oslavu Cristiana Ronalda, no to ani zďaleka nebolo všetko. Jeden z nadšených fanúšikov mu ponúkol pivo a napriek prvotnému váhaniu si napokon odpil:

Austrálčan opätovne podporil Srba Novaka Djokoviča, ktorý nemôže na turnaji obhajovať titul, pretože mu austrálsky minister pre imigráciu odobral víza.

„Postavil by som sa za každého, pretože si myslím, že to je správne. Mali sme v minulosti s Novakom nejaké odlišné názory, ale teraz sme ako v bratstve. Možno si niekedy spolu zahráme aj štvorhru,“ nadhodil Kyrgios.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
7 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Australian Open #Nick Kyrgios