Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Teraz alebo... Čas sa kráti, na šampióna Djokoviča čaká vakcinačný deň D

Súboj Novaka Djokoviča s časom o účasť na budúcoročnom Australian Open sa blíži do cieľa.

24.11.2021 08:26
Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (21)

Odpoveď svetovej jednotky bola v prípade jej prítomnosti v Melbourne Parku spravidla hmlistá. Keď sa jej pýtali, vravela „uvidíme, či budem hrať“. A to aj napriek jasným pravidlám, ktoré pred pár dňami načrtli turnajoví funkcionári.

„Jeho tím si to dobre uvedomuje,“ povedal Austrálčan Todd Woodbridge v rádiu WWOS.

„Zoznam prihlášok na Australian Open sa uzatvára šesť týždňov pred začiatkom podujatia, teda 6. decembra. Ale realita je taká, že ak chce hrať ATP Cup a pripraviť sa v Austrálii, pravdepodobne bude musieť dostať vakcínu už tento týždeň.“

„Prebieha tu debata o najväčšom hráčovi všetkých čias a on môže byť najväčší vo svojej ére – darí sa mu to a podľa mňa je dôležité, aby v tom pokračoval,“ doplnil legendárny deblista.

Riaditeľ Australian Open Craig Tiley povedal, že nepochybuje o Djokovičovej túžbe hrať na turnaji. „Viem, že tu chce byť, nič viac by si neželal,“ vyhlásil Tiley. „Nechce začať rok bez možnosti vyhrať všetky štyri grandslamy – to je dostatočná motivácia,“ doplnil.

Takže otázka znie: ako je na tom s očkovaním?

Tiley vraví, že nevie, či srbská superstar má v pláne dostať vakcínu a že o tom ešte spolu nehovorili. „Na konci dňa chcete dať každému najlepšiu možnú šancu dostať sa sem,“ potvrdil organizátor.

„Čas sa kráti, samozrejme, môžete dostať jedno očkovanie – injekciu Johnson & Johnson – ale ak potrebujete dve dávky, okno medzi nimi sa pomaly zatvára.“

Toto ste o Djokovičovi určite nevedeli Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Na kurte odmieta piť studenú vodu, pretože...
21 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Australian Open