Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Uvedomuješ si, čo za hlúposť si vyviedla? Medvedev neveril vlastným ušiam

Najvyššie nasadený hráč na turnaji v kanadskom Toronte Daniil Medvedev začal svoje pôsobenie na National Bank Open zápasom s Kazachom Alexandrom Bublikom. Krajanom, ktorý sa zo zištných dôvodov rozhodol reprezentovať druhú krajinu.

12.08.2021 15:52
Daniil Medvedev Foto: ,
Daniil Medvedev na turnaji v Toronte.
debata (3)

Prvý set ovládol v náročných podmienkach Bublik. Na začiatku druhého začalo pršať a zápas bol takmer na hodinu prerušený. Potom Medvedev vyhral tri z nasledujúcich štyroch hier i druhý set pomerom 6:3.

Dokázal to napriek tomu, že mu empajrová rozhodkyňa neumožnila ísť do šatne prezliecť si spodnú bielizeň. „Ale tu sú kamery,“ vravel rozhodkyni. „Môžem to spraviť aj tu, ale všetci ma uvidí,“ pokračoval Rus.

Pozornosť však upútala aj situácie z tretieho setu pri podaní Bublika. Kazach previedol skvelý kraťas, ktorý však Rus dobehol. Následne Bublik vytiahol úder pomedzi nohy a Medvedev odpovedal smečom priamo do súpera. V tej chvíli sa nahlas ospravedlnil súperovi.

Pete Sampras Čítajte viac Tichému zabijakovi stačili dva forhendy. Pištoľník Pete má 50

Rozhodkyňa Aurelie Tourtová zahlásila „hidrance“, teda prekážku v hre.

Ani jeden z tenistov nechápal, čo sa stalo. „Zahlásila som to, pretože ste počas výmeny rozprával,“ povedala. Rozosmiaty Bublik sa pýtal, kto to vlastne hovoril. Tourtová ukázala na Medvedeva.

„Vieš si predstaviť, aké hlúpe je toto rozhodnutie? Neuveriteľný,“ hneval sa. „Aj on sa ti smeje, chápeš to?“ pokračoval.

Medvedev napriek tomu, že prišiel o bod, zápas napokon zvládol a postúpil.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniil Medvedev