Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Problémový Francúz robil na kurte proti Slovákovi neuveriteľné veci

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová vstúpila úspešne do turnaja WTA v poľskom meste Gdyňa, keď v pondelkovom súboji 1. kola z pozície nenasadenej hráčky vyradila päťku "pavúka" Rusku Annu Blinkovovú.

19.07.2021 22:44
Benoit Paire Foto: ,
Benoit Paire.
debata

Dvadsaťšesťročná Slovenka, ktorej v rebríčku WTA patrí 123. pozícia, súperku z 83. pozície hodnotenia zdolala za 97 minút 6:3, 6:3.

Schmiedlová v oboch setoch stratila vlastný servis len raz, súperku však v prvom brejkla dvakrát a v druhom až trikrát. V osemfinálovom druhom kole nastúpi košická rodáčka proti víťazke duelu medzi ruskou držiteľkou voľnej karty Valerijou Oľanovskou a maďarskou kvalifikantkou Annou Bondárovou.

Na rovnakom turnaji v pondelok nastúpi v 1. kole dvojhry aj Kristína Kučová, jej súperkou bude domáca Urszula Radwaňská. V utorok vstúpi do hry aj Viktória Kužmová súbojom proti Ruske Varvare Gračovovej.

Na turnaji ATP vo švajčiarskom Gstaade sa z dvojhry mužov odhlásil Alex Molčan, ktorý mal hrať proti Švédovi Mikaelovi Ymerovi. Na rovnakom podujatí sa v pondelok predstavil Jozef Kovalík proti Francúzovi Benoitovi Pairemu, favorita sa mu však nepodarilo prekvapiť.

V prvom sete slovenský tenista stratil servis v šiestej hre a prehral ho 3:6. V druhom si obaja súperi udržali podanie až do skrátenej hry, v ktorej sa viac darilo šiestemu nasadenému Francúzovi. Ten za 87 minút napokon zvíťazil 6:3, 7:6 (2).

Paire predviedol niekoľko fantastických stopbalov. Pozrite si VIDEO, stojí to za to.

V chorvátskom Umagu v utorok čaká duel 1. kola na Andreja Martina, ktorý si zmeria sily s Talianom Salvatorem Carusom. O prienik do hlavnej súťaže bojuje ešte Filip Horanský.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Kovalík #Benoit Paire