Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nadal vraj neocenil Djokoviča. Nemá dostatok inteligencie, počúva

Bolo to ešte na začiatku marca. Po tom, ako Novak Djokovič triumfoval na prvom grandslame sezóny - Australian Open, prelomil aj jeden vážny rekord. V počte týždňov strávených na čele svetového rebríčka.

12.04.2021 11:49
Djokovič Nadal Foto: ,
Rafael Nadal a Novak Djokovič.
debata (6)

Jeho dovtedajším držiteľom bol jeho veľký rival – Roger Federer. Srbov počin vyvolal, samozrejme, vo svete tenisu značný ohlas.

Reagovali fanúšikovia, súčasní i bývalí hráči, mnohé osobnosti.

Otázku, čo hovorí na nové historické maximum svojho soka, dostal aj Rafael Nadal. Španiel reagoval tak trochu – bez emócií.

„Počas posledných rokov sme videli viacero zlomených rekordov. Trojica hráčov urobila za toto obdobie pre náš šport naozaj veľa,“ hovorila niekdajšia svetová jednotka pre Sport Klub.

„Novak dosiahol ďalší veľký úspech. Gratulujem mu. Čo to znamená pre tenis? Neviem, je to skrátka ďalší prekonaný rekord,“ dodal dvadsaťnásobný grandslamový šampión.

Najlepší tenisti všetkých čias Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Andre Agassi

Napriek tomu, že Nadal Djokovičovi zagratuloval, niektorým fanúšikom sa jeho reakcia zdala nedostatočná.

„Rafa – ako obvykle – neocenil súpera tým správnym spôsobom. Preto nikdy nebude taký skvelý ako Roger či Novak,“ napísal na Twitteri jeden z nich.

„Ak druhý najlepší hráč tohto športu tvrdí, že nevie, čo prekonanie takého rekordu znamená pre tenis, je to veľmi nešportové. Zároveň prejavuje nedostatok inteligencie a úcty,“ pridal sa ďalší.

Našli sa však takí, ktorí sa Nadala zastali.

„Nevravím, že Nadalove slová boli úplne správne, no úplne chápem rivalitu medzi veľkou trojkou,“ reagoval jeden z priaznivcov.

Nuž, koľko ľudí, toľko názorov.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Roger Federer #Novak Djokovič