Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tenisový svet je v šoku. Krásna Ruska opäť nakladá Zverevovi, chcela sa zabiť

V Paríži takmer siahol na trofej.

09.11.2020 17:30
Olga Šaripovová Foto:
Oľga Šaripovová.
debata (2)

V semifinále vyradil Rafaela Nadala a v súboji o všetko mal na lopate aj Daniila Medvedeva. Alexander Zverev je vo forme aj napriek obvineniam, ktoré sa valia na jeho adresu.

A tie sú poriadne vážne…

Pred pár týždňami oznámila jeho bývalá priateľka Oľga Šaripovová, že s nemeckým tenistom čaká potomka. Bolo to však už v čase, keď sa s nádejným hráčom rozišla. K informácii pripojila aj obvinenie. Zverev ju vraj roky fyzicky aj psychicky týral.

Ruská dievčina sa rozhodla, že povie ešte viac. A tak dala interview pre portál racquetmag.com. Na začiatok hneď uviedla, že nechce nič, len aby pravda vyšla najavo. „Mojim cieľom je pomôcť ostatným, aby nezažili to, čím som si prešla,“ potvrdila.

Ich spoločný príbeh sa začal na sociálnej siete. Keď Zverev uvidel fotky fešnej Rusky, ihneď sa ozval. „Stalo sa to 5. septembra 2018. Prvýkrát ma udrel, keď sme boli v Mníchove. Pobili sme sa a zrazu udieral moju hlavu o stenu,“ rozrozprávala sa. „Spadla som na zem a on sa evidentne zľakol,“ dodala.

Ďalšie hádky a bitky vraj pokračovali na dovolenke na Maldivách. Pár tam bol aj s priateľmi a Šaripová pripomína, že Zverej ju pred nimi ponižoval. Dnes vraj dostáva veľa otázok, prečo tento vzťah neukončila už skôr, vysvetľuje, že sa o to pokúsila, ale nemecký tenista ju aj naďalej kontaktoval.

Najkrajšie hráčky tenisovej histórie Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Carling Bassettová (Kanada) - V roku 1985...

„Bola som v Moskve a zavolal mi niekoľkokrát, tváril sa, akoby som sa mala cítiť vinná. Chcel ma mať neustále pod kontrolou. Neskôr si aj moji blízki všimli, že niečo nie je v poriadku,“ poznamenala.

Potom pripomenula aj story z New Yorku, tam ju vraj Zverev vyhodil z izby a nechal bosú na ulici. „Niektorí zamestnanci hotela videli strach v mojich očiach, pomohli mi ukryť sa pre ním,“ vravela s tým, že z toho momentu určite existuje aj videozáznam.

Rodák z Hamburgu jej vraj v jednej chvíli dokonca zabavil cestovný pas. „Mala som depresiu, uvedomila som si, že má nadomnou všetku moc. Pri opakovanej bitke ma udrel päsťou a vo vnútri som sa naozaj cítila už mŕtva, ničomu som nerozumela a pokúsila sa o samovraždu,“ povedala.

O život sa vraj chcela pripraviť striekačkou s inzulínom. Bolo to strašné, tri dni som ležala v posteli," dodala na záver.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Zverev #Oľga Šaripovová