Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kužmová si nezahrá v hlavnej súťaži turnaja v New Yorku, Gombos áno

Slovenský tenista Andrej Martin vypadol vo finále kvalifikácie na turnaji ATP v New Yorku. V piatkovom 2. kole nestačil v priamom boji o postup do hlavnej súťaže na Lloyda Georgea Harrisa z JAR po trojsetovej bitke 2:6, 6:4 a 1:6.

22.08.2020 10:58
New York, tenis Foto: ,
Pred prázdnymi tribúnami. Gilles Simon a Sebastian Korda počas kvalifikačného zápasu o postup do hlavnej súťaže turnaja v New Yorku.
debata

Viac sa darilo jeho krajanovi Norbertovi Gombosovi, ktorý v trojsetovej bitke zdolal Soonwoo Kwona z Kórejskej republiky 7:6 (4), 6:7 (1) a 6:4.

Pred bránami hlavnej súťaže zostala Viktória Kužmová, ktorá vo finále kvalifikácie nestačila na domácu Ann Liovú 3:6 a 6:7 (5).

Spoločné podujatie ATP a WTA sa malo pôvodne konať v americkom Cincinnati, ale pre pandémiu koronavírusu ho presunuli do newyorskej „bubliny“. V záverečný augustový deň odštartuje v tenisovom centre Billie Jean Kingovej grandslamový US Open.

Nišikori mal pozitívny aj druhý test

Japonský tenista Kei Nišikori mal pozitívny aj druhý test na koronavírus. Bývalej štvorke svetového rebríčka hrozí, že vynechá US Open.

Kei Nišikori. Foto: SITA/AP, Eduardo Munoz Alvarez
Kei Nišikori Kei Nišikori.

Nišikori mal prvý pozitívny test 16. augusta a následne sa odhlásil z turnaja ATP v New Yorku (22. až 28. augusta). „Mám iba minimálne symptómy a zostávam v izolácii,“ zverejnil v piatok hráč, ktorý je aktuálne na 31. mieste rebríčka ATP.

Tridsaťročný Japonec je finalistom US Open z roku 2014. V rokoch 2016 a 2018 postúpil do semifinále. Grandslamový turnaj vo Flushing Meadows odštartuje 31. augusta. Informovala agentúra AP.

Najlepšie zarábajúci tenisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Sloane Stephensová - 9,6 milióna dolárov...
debata chyba
Viac na túto tému: #Viktória Kužmová