Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Doma má 50 rúšok. Stala sa zo mňa neurotička, priznala Serena

Americká tenisová legenda Serena Williamsová sa po 6-mesačnej prestávke zavinenej pandémiou koronavírusu pomaličky chystá na návrat na kurty.

09.08.2020 15:44
Australian Open Tennis Foto: ,
Serena Williamsová.
debata

V týchto dňoch sa pripravuje na inauguračné podujatie Top Seed Open neďaleko Lexingtonu, ktoré má poslužiť na vyladenie formy pred blížiacim sa grandslamovým turnajom US Open v New Yorku (31. augusta – 13. septembra).

Prvá akcia pod hlavičkou WTA na území USA od marca tohto roku, keď sa po celom svete mohutne rozšírilo ochorenie COVID-19, sa bude z pochopiteľných príčin hrať pred prázdnym hľadiskom, no so zaujímavými menami.

Najkrajšie hráčky tenisovej histórie Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Carling Bassettová (Kanada) - V roku 1985...

Okrem Sereny sa predstaví aj jej sestra Venus, Bieloruska Viktoria Azarenková či domáce hráčky Sloane Stephensová a Coco Gauffová. „Toto nám zoslal Boh, ďakujem veľmi pekne,“ poznamenala Serena Williamsová.

Dvadsaťtrinásobná grandslamová šampiónka priznala, že v snahe neprísť do kontaktu s koronavírusom bola maximálne opatrná. Prezradila, že sama má 50 rúšok a pri dodržiavaní odstupov od ľudí miestami zachádzala do extrému.

"Všetci v bubline menom Serena sme sa chránili, pretože je síce skvelé hrať tenis, ale toto je môj život a moje zdravie.

Do istej miery som bola dosť neurotická, ale práve teraz taká musím byť," skonštatovala 38-ročná Serena Williamsová, ktorej sa v septembri 2017 narodila dcérka Alexis Olympia a následne po pôrode trpela pľúcnou embóliou.

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #US Open #WTA #Serena Williams