Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chce sa teraz ukázať? Rebelka Škamlová postúpila do finále

Druhá nasadená Anna Karolína Schmiedlová deklasovala v sobotnom semifinále dvojhry na tenisovom turnaji Piešťany Ladies Open 2020 trojku podujatia Terezu Mihalíkovú 6:0, 6:1 a postúpila do finále. O titul zabojuje v nedeľu proti štvrtej nasadenej Chantal Škamlovej, ktorá si poradila s Timeou Jaruškovou 7:6 (4), 6:3.

25.07.2020 14:52
Chantal Škamlová Foto: ,
Chantal Škamlová.
debata (3)

Schmiedlová sa pustila do súperky hneď od začiatku a v prvom sete jej uštedrila „kanára“, keď jej dovolila uhrať iba šesť fiftínov. V druhom sete síce Mihalíková ukoristila Schmiedlovej prvý servis, no to bolo z jej strany všetko, a keďže už nezískala ďalšiu hru, prehrala druhý set 1:6.

V prvom sete mali Škamlová i Jarušková najväčšie problémy na svojich podaniach. Škamlová prišla hneď o svoje prvé, no potom za stavu 1:2 brejkla Jaruškovú trikrát za sebou. Vedenie 5:3 však nevyužila a dokonca dovolila súperke otočiť priebežný stav na 6:5, Jarušková však v dvanástej hre opäť stratila servis a v tajbrejku bola úspešnejšia Škamlová.

V druhej časti zápasu si obe hráčky držali podanie až do siedmej hry, vtedy Škamlová využila hneď prvý brejkbal. Následne ho potvrdila a dostala sa do vedenia 5:3, ktoré druhým brejkom v druhom sete pretavila na víťazstvo. „Timka hrala nepríjemný tenis, tým, že je ľaváčka mi to dosť znepríjemňovala a ja som sa na kurte necítila až tak dobre ako v uplynulých zápasoch. Som však rada, že som to vybojovala a na konci aj zlepšila hru,“ povedala Škamlová pre web stz.sk.

Ženy – dvojhra – semifinále:
Anna Karolína Schmiedlová (SR-2) – Tereza Mihalíková (SR-3) 6:0, 6:1
Chantal Škamlová (SR-4) – Timea Jarušková (SR-6) 7:6 (4), 6:3

Najkrajšie hráčky tenisovej histórie Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Carling Bassettová (Kanada) - V roku 1985...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Karolína Schmiedlová #Chantal Škamlová