Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Správa potešila aj Vajdu. Ivaniševič mal negatívny test a opustil Zadar

Niekdajší wimbledonský šampión Chorvát Goran Ivaniševič sa vystrábil z ochorenia COVID-19. Štyridsaťosemročný rodák zo Splitu sa nakazil novým koronavírusom počas nedávnej série exhibičných turnajov Adria Tour v Belehrade a Zadare, ktoré pomáhal spoluorganizovať.

17.07.2020 09:55
Novak Djokovič, Goran Ivaniševič Foto: ,
Srbský tenista Novak Djokovič a jeho tréner Goran Ivaniševič.
debata (1)

„Konečne som voľný. Po dvoch negatívnych a dvoch pozitívnych testoch mám opäť negatívny výsledok. Po mesiaci konečne môžem opustiť Zadar. Cítim sa, akoby som vyhral päťsetový zápas,“ napísal Ivaniševič na instagrame.

V súčasnosti pôsobí popri Slovákovi Mariánovi Vajdovi ako tréner fenomenálneho srbského tenistu Novaka Djokoviča. Vajda patril v piatok predpoludním medzi takmer 6000 ľuďom, ktorí označili príspevok reakciou „páči sa mi to.“

Víťaz slávneho grandslamového podujatia na wimbledonskej tráve spred 19 rokov, ktorý poďakoval lekárom a všetkým, ktorí mu spríjemnili čas strávený v karanténe.

Taktiež zaželal skoré uzdravenie všetkým ľuďom s ochorením COVID-19.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

FREE AT LAST After two negative and two positive tests, I've finally tested negative again and am free to leave Zadar after one month. Feels like I won it in five... Huge thanks to all the doctors and everyone who made my quarantine in Zadar nice and pleasant. Wish everyone who tested positive a speedy recovery! POBJEDA U PET SETOVA Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala @falkensteiner_hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno @komlenicljubica Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak!

Príspevok, ktorý zdieľa Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial),

Akcia Adria Tour sa začala v srbskom Belehrade a pokračovala v chorvátskom Zadare. Druhý diel spomenutej charitatívnej balkánskej série sa však napokon nedohral, keďže pred finále Bulhar Grigor Dimitrov ako prvý informoval o pozitívnom teste na koronavírus.

Následne sa k nemu pridali Borna Čorič, Viktor Troicki s manželkou, Dimitrovov tréner, spomenutý Goran Ivaniševič či sám Novak Djokovič so svojou polovičkou.

Organizátori sa nevyhli obrovskej kritike, keďže podľa svetových médií sa hráči po stretnutiach veselo objímali, nedodržiavali rozstupy, ochotne sa fotografovali s priaznivcami, zabávali sa v klube, hrali futbal či basketbal a tribúny boli plné nadšených divákov.

Epidemiologická situácia v súvislosti s koronavírusom sa v Srbsku aj Chorvátsku v posledných týždňoch zhoršila. Vlády oboch krajín opäť zaviedli povinnosť nosenia ochrany tváre na verejnosti.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Goran Ivaniševič #koronavírus