Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kritizovaný Dimitrov zdolal koronavírus. Potešil aj Vonnovú so Subbanom

Bulharský tenista Grigor Dimitrov pred troma týždňami oznámil svoj pozitívny test na koronavírus a spôsobil tým mediálne peklo organizátorom exhibičnej série Adria Tour v Belehrade a Zadare na čele s Novakom Djokovičom. Bývalý tretí najlepší tenista sveta aktuálne oznámil, že už je vyliečený.

14.07.2020 14:36
debata

„Práve som dostal skvelé správy od svojho lekára v Monaku. Môj posledný test na COVID-19 ukázal negatívny výsledok,“ uviedol 29-ročný Dimitrov, ktorý bol kedysi partnerom ruskej tenisovej krásky Marie Šarapovovej.

Aktuálne sa Dimitrov veľmi teší z toho, že jeho telo po troch týždňoch zdolalo koronavírus, ktorý sa u neho prejavoval nadmernou únavou a vyčerpanosťou.

„Ďakujem za podporu v posledných týždňoch počas mojej karantény. Teším sa na to, že už v blízkej budúcnosti sa vrátim k tréningu, aby som sa pripravil na turnaje na tvrdom povrchu v USA,“ napísal Dimitrov na svojom instagramovom profile.

„Áno, G!!!“ napísala k príspevku americká lyžiarska legenda Lindsey Vonnová. „Môj chlapík,“ reagoval jej partner, hokejový obranca New Jersey Devils P. K. Subbana.

Po Dimitrovovi sa na exhibícii v Zadare roztrhlo vrece s pozitívnymi prípadmi u tenistov aj ich trénerov a koronavírus okrem iných diagnostikovali aj svetovej jednotke Djokovičovi a jeho manželke Jelene.

Djokovičov otec Srdjan v médiách zaútočil práve na Dimitrova pre jeho neskoré oznámenie zdravotných problémov a možného nakazenia iných hráčov.

Zľava: Alexander Zverev, Novak Djokovič, Grigor... Foto: SITA/AP, Darko Vojinovic
Novak Djokovič Zľava: Alexander Zverev, Novak Djokovič, Grigor Dimitrov a Dominic Thiem na podujatí Adria Tour v Belehrade.

Víťaz ôsmich turnajov vo dvojhre na hlavnom okruhu ATP sa podrobil testom až po návrate domov do Monaca a neskôr sa ospravedlnil za svoju ľahkovážnosť.

Aktuálne 19. hráč rebríčka ATP sa súťažne dosiaľ naposledy predstavil 28. februára na turnaji v mexickom Acapulcu, kde v semifinále podľahol Španielovi Rafaelovi Nadalovu 3:6, 2:6. Toto semifinále bol jeho najlepší výsledok v tomto kalendárnom roku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Grigor Dimitrov