Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Užila si Tatry, pokračuje v spanilej jazde. Kde aktuálne môžete vidieť Bencicovú?

Švajčiarska tenistka Belinda Bencicová po regenerácii v Tatrách pokračuje v spanilej jazde na sérii slovenských turnajov Peugeot Tennis Open.

10.07.2020 09:04 , aktualizované: 16:35
debata
Belinda Bencicová v zápase 1. kola turnaja... Foto: TASR, Pavol Zachar
Belinda Bencicová Belinda Bencicová v zápase 1. kola turnaja Privatbanka Open.

V 1. kole dvojhry na Privatbanka Open na antuke Slávie STU Bratislava dovolila uhrať Biance Behúlovej iba jediný gem.

Vysokohorské prostredie jej pomohlo nabiť batérie.

„V Tatrách bolo krásne. S priateľom sme absolvovali aj nejaké túry. Boli sme tam aj so psíkom, takže to bolo veľmi príjemné,“ pochvaľovala si svetová osmička, ktorá ešte stále nemá stanovený presný turnajový program na najbližšie mesiace.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mountain Getaway ⛰

Príspevok, ktorý zdieľa Belinda Bencic (@belindabencic),

V prípade reštartu sezóny by chcela začať v Prahe:

"Stále sa nevie, či sa bude hrať. Čakám do poslednej chvíle. Zatiaľ som sa prihlásila na antukový turnaj v Prahe.

Myslím si, že ten je celkom ok, do Čiech sa dá ísť aj autom. Uvidí sa, ako prebehnú prvé turnaje po obnovení sezóny, či sa nakazia nejakí hráči alebo nie."

V 2. kole Privatbanka Open zvíťazila Bencicová nad talentovanou Slovenkou Romanou Čisovskou 6:4, 6:0. V prvom sete členka Národného tenisového centra držala krok s favoritkou, ktorej nevychádzalo podľa predstáv podanie. Druhé dejstvo bolo už jasne v réžii Bencicovej.

Švajčiarka sa v semifinále stretne s treťou nasadenou Annou Karolínou Schmiedlovou.

Na Bratislava Open prehrala Slovenka hladko v dvoch setoch, no v extralige práve na dvorcoch Slávie STU Bencicovú poriadna potrápila.

Očarujúca Belinda Bencicová Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Belinda Bencicová.

V tajbrejku rozhodujúceho setu nevyužila štyri mečbaly. „Belinda je najlepšia hráčka turnaja, je v prvej svetovej desiatke. Pokúsim sa však podať čo najlepší výkon a uvidíme, ako to dopadne,“ uviedla Schmiedlová.

Viktória Kužmová uspela v sesterskom derby aj na druhom podujatí série Peugeot Tennis Tour 2020. Vo štvrťfinále zdolala ako nasadená dvojka Katarínu Kužmovú 6:4, 6:2. Jej semifinálovou súperkou bude víťazka duelu medzi Viktóriou Morvayovou a Eszter Mériovou.

Katarína Kužmová v prvom sete otočila z 0:3 na 4:3, no koncovka patrila najlepšej slovenskej singlistke, ktorá počas celého zápasu výborne returnovala. Druhý set bol už v réžii Viktórie Kužmovej. V ôsmom geme premenila po víťaznom bekhende hneď prvý mečbal. Na júnovom Bratislava Open na dvorcoch Slovana zvíťazila vo vzájomnom sesterskom súboji 6:3, 6:2.

Ženy – dvojhra – štvrťfinále:

Anna Karolína Schmiedlová (SR-4) – Vivien Juhászová (SR-6) 6:3, 6:2, Eszter Mériová (SR) – Viktória Morvayová (SR-4) 6:3, 3:6, 6:2, Belinda Benčičová (Švajč.-1) – Romana Čisovská (SR) 6:4, 6:0, Viktória Kužmová (SR-2) – Katarína Kužmová (SR-7) 6:4, 6:2.

debata chyba
Viac na túto tému: #Belinda Bencicová