Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší stupídny tweet. Veterán si podal médiá, ktoré útočili aj na Djokovičov turnaj

Neustále útoky médií na Novaka Djokoviča, ale aj iných tenistov, ktorí sa zúčastňujú na exhibičných turnajoch v čase pandémie koronavírusu, nahnevali Feliciana Lópeza.

06.07.2020 14:18
Feliciano López Foto: ,
Feliciano López.
debata (1)

Španielsky ľavák s ofenzívnym herným prejavom nenechal bez povšimnutia najnovší kritický tweet redaktora New York Times Bena Rothenberga, ktorý si tentoraz vzal na mušku turnaj WTT v americkej Atlante. Vyzval fanúšikov, aby neplatili za „streamy“ z tohto exhibičného podujatia.

„Neplaťte, nepodporujte a neoslavujte nebezpečné tenisové akcie, akými sú Adria Tour či WTT. Nie je najlepšia vizitka organizátorov a hráčov, že v tomto neistom čase tak riskujú. A rovnakú zodpovednosť majú aj ľudia z Tennis Channel,“ napísal Rotheberg.

López na to zareagoval rovnako statusom na twitteri: „Hurá, máme tu ďalší stupídny tweet! Čo keby ste prestali rozširovať nezmysly a radšej reálne podporili náš šport? Stále vo všetkom hľadáte drámu, nie ste už z toho unavení? Pracujte viac s faktami a menej s názorom.“

Rothenberg odpovedal, že žurnalistika je publikovanie vecí, ktoré niekto nechce, aby sa dostali medzi ľudí.

„Všetko ostatné sú vzťahy s verejnosťou. Neočakávam, že ten, kto sa rozhodne pre konflikt záujmov, to pochopí. Namiesto toho sa pýtam ostatných novinárov, ktorým hráči veria, že ‚pracujú v záujme tenisu‘, kedy naposledy pranierovali niektorého z hráčov,“ bránil sa Rothenberg cituje ho aj portál denníka Blic.

Novak Djokovič s deťmi počas belehradského... Foto: SITA/AP, Darko Vojinovic
Novak Djokovič Novak Djokovič s deťmi počas belehradského turnaja Adria Tour v polovici júna.

López je jedným z najskúsenejších a aj najstarších hráčov na hlavnom okruhu ATP. S výnimkou 41-ročného Chorváta Iva Karloviča a hrajúcej legendy Rogera Federera nie sú na okruhu starší hráči ako práve tento Španiel.

López je rovnako ako Federer ročník narodenia 1981 a v kariére vyhral sedem turnajov vo dvojhre. Pred zastavením tenisových turnajov v tomto roku mu v singlovom rebríčku patrila 56. pozícia.

Najlepšie zarábajúci tenisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Sloane Stephensová - 9,6 milióna dolárov...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Feliciano López