Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Exkošičan sa zastal Djokoviča: Myši zalezú a ospravedlnia sa

Bez potrebných odstupov, obklopení davom detí, neskôr bujará zábava v nočnom klube...

26.06.2020 06:12
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič na jednom z belehradským bytových domov.
debata (8)

Minulý víkend sa v chorvátskom Zadare uskutočnilo podujatia Adria Tour, ale keďže sa ukázalo, že jeden z jeho účastníkov – Bulhar Grigor Dimitrov – má koronavírus, predčasne ho zrušili.

Odvtedy sa problém nabaľuje ako snehová guľa – na Covid boli pozitívne testovaní aj Borna Čorič, Viktor Troicki a nakoniec aj sám Novak Djokovič s manželkou.

Svetovú jednotku teraz obviňuje celý tenisový svet z toho, že počas oboch víkendov neuplatňovala prísnejšie pravidlá. Jej chorvátsky tréner Goran Ivaniševič priznáva, že už z toho začína byť chorý.

Niekdajší bombardér sa dokonca nazdáva, že Srb by sa mal vzdať šéfovskej stoličky v hráčskej rade ATP, pretože napriek veľkému úsiliu mu to neprinieslo nič užitočné. „Po bitke je ľahké byť generálom a mnoho ľudí sa nemohlo dočkať, kým Novak neurobí chybu,“ vyhlásil.

Podľa Ivaniševiča začal 33-ročný Belehradčan „vytvárať niečo veľké potom, ako sme boli všetci tri mesiace zamknutí. Uznávam, že hráči zrejme nemali chodiť do nočného klubu v Belehrade, ale nikto ich nenútil, aby tancovali blízko seba a vyzliekali si tričko,“ poznamenal.

Toto ste o Djokovičovi určite nevedeli Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Na kurte odmieta piť studenú vodu, pretože...

„Napriek tomu nikto nemôže tvrdiť, že pandémia sa začala práve tam. Marco Panichi nebol na večierku; Strávil som s ním skoro dva týždne a jeho test bol pozitívny, zatiaľ čo môj bol negatívny. To nie je jednoduché vysvetliť,“ doplnil.

Djokoviča sa zastal aj jeho slávny krajan – futbalista Nemanja Matič. Niekdajší hráč Košíc a dnes Manchestru United nazval všetkých kritikov myšami, ktoré práve vyliezli z dier. „Ale mačka (Novak Djokovič) sa opäť vráti na kurt a tie myši zalezú,“ glosoval situáciu.

Matič však jednu vec Djokovičovi predsa len vytkol – a to, že sa ospravedlnil. „Nič zlé si neurobil. To oni sa ti čoskoro ospravedlnia,“ dodal slávny futbalista.

Najlepšie zarábajúci tenisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Sloane Stephensová - 9,6 milióna dolárov...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #nemanja matič #Novak Djokovič #koronavírus #Adria Tour